Gå til forside

29. SEPTEMBER, 2016

NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 20 - STABIL I MERE END ÉN FORSTAND

Innovation og nytænkning er, indenfor sportsudstyr, noget man altid forbinder Nike med, og løbesko er det ingen undtagelse. Tag bare de nye Lunarlon modeller som fx LunarEpic. Men Nike har også sine klassikere som fx Air Zoom Structure, som nu er kommet i sin 20. generation.

Nike Air Zoom Structure har altid været Nikes “Folkevogn” indenfor løbesko til de overpronerende løbere, altså de løbere med behov for ekstra støtte. En løbesko man kan og altid har kunnet regne med, uanset om det drejer sig om support og komfort etc. Altså stabilitet i mere end én forstand.

Nike Air Zoom Structure 20 er en no-nonsense løbesko i den forstand, at hvad man ser, er det man får. Klassiske Nike teknologier der dur, og på den måde får fans af Air Zoom Structure altid en Air Zoom Structure. Ikke at den nye Nike Air Zoom Structure 20 ikke kommer med ændringer og justeringer i forhold til 19'eren, men det er som altid med små skridt, så kendere og fans får deres Air Zoom Structure.

Nike Air Zoom Structure 20 har et par ændringer i forhold til sin forgænger, som måske gør den lidt mindre stabil, men omvendt får man ikke dårligere løbesko. Samtidig boner det ud ved at man får en mere komfortabel løbesko i vores optik.

Du finder hele vores udvalg af løbesko fra Nike her.

Vi har kigget på de væsentligste ændringer i Nike Air Zoom Structure 20 i forhold til Structure 19:

- Ændringerne i 3-density Dynamic Support på mellemsålen. 19’eren (og 18’eren) har en kraftigt posting (kile), som gør dem begge meget stabile. Visse løbere har fundet det for kraftigt. Det er der lyttet til, og den 3. kile (hårdhed) er blevet blødere, mindre markant og bedre integreret i mellemsålen. Derved opnår man en mere rolig og komfortabel afvikling og rul hen over foden. Derfor vil skoen fremstå en kende mindre stabil, omend den stadig er ret stabil, men meget mere behagelig.

- Flymeshen i overdelen, hvor især snøringen er en ret synlig ændring. En mere ensartet struktur, total seamless, med masser af laserskårne lufthuller, som er med til at give skoen fleksibilitet. Her er snøringen igen integreret. De nye og større snørehuller giver bedre og tættere pasform omkring mellemfoden sammen med Dynamic fit i indersokken, der sidder som en sok om foden.

- Nike har droslet Flywire ned i snøringen, så de kun ligger i de øverst to snørehuller. Flywire i de to sidste snørehuller giver så et ekstra lockdown i hælen. Så man bliver låst fast ind i den faste hælkappe. Dette er med til at give ekstra support i forhold til overpronation.

Vi er ret glade for de ændringer, der kommer med Nike Air Zoom Structure 20. Det er stadig en stabil løbesko med masser af kilometer, men komforten får et løft i vores øjne. At prisen med lanceringen sænkes til 1000 kr, gør det til en overpronationsløbesko, man bør holde øje, for der er masser af værdi for pengene. Hvad synes du om den nye Nike Air Zoom Structure? Fortæl os din mening på Facebook "Sportmaster - Vild med løb".

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo