Gå til forside

23. MAJ, 2016

ADIDAS PRÆSENTERER MESSI 16.1 I MERCURY PACK

Med eller uden snørre? adidas har i forlængelse af "første" lancering af Mercury Pack også præsenteret topmodellerne i samme kollektion med synlig snørre. Blandt andet har Messi 16.1 set dagens lys - den direkte arvtager til den hidtidige topmodel i superstjernens signaturmodel.

I den forgangne uge så Mercury Pack fra adidas dagens lys da man introducerede Purecontrol, Purechaos og Pureagility frem mod EM-slutrunden og Copa America Centenario. Som historien foreskriver lancerer adidas selvfølgelig også topmodellerne Ace 16 og X16 med synlig snørre - og selvfølgelig også Messi 16.1.

adidas tager Messis signaturstøvler til uset niveau. Udforsk Messi 16+ Pureagility her!

Messi 16.1 har samme designmæssige udtryk som Pureagility, men som dog er konstrueret en smule anderledes på overdelen. En ganske naturlig konklusion når man konstaterer, at den ene model, mere eller mindre, er uden snørre og den anden er. Der er dog en mening med galskaben - og Messi 16.1 er virkelig værd, at blive klog på.

Modsat Pureagility som har fået implementeret Pure Cut Sock System samt Techfit-kraven er Messi 16.1 konstrueret uden Techfit-krave, men derimod med en fastintegreret pløs i selve overdelen. Selve overdelens materiale er identisk med materialet på Pureagility hvorfor, at du også i Messi 16.1 får en topmodel der både yder høj komfort med den bløde overdel, men som samtidig har nogle speedfokuserede egenskaber.

Læs også: En revolution af kaos. Se mere til X16+ Purechaos online lige her!

På Messi 16.1 har man nemlig udarbejdet en Monotongue-konstruktion der, som nævnt ovenfor, er fast integreret i resten af overdelen og dermed sikrer dig en perfekt pasform og en støvle der smyger sig om foden.

Omkring ydersålen er der også sket ting og sager hvor man har videreudviklet på SprintFrame-konstruktionen for, at ramme Messis behov på bedst mulig vis. Der er derfor tale om et knopsystem med knopper der giver optimal accelerationsevne, men som samtidig gør det nemt at vende og dreje i banen på små områder, som man må sige er blandt den argentinske superstjernes største varemærker.

Du kan nu få fingrene i Messi 16.1 her på SPORTMASTER.dk. Vi har dog været så heldige, at have haft fingrene i Messi 16.1 i et stykke tid og har derfor meget snart en anmeldelse klar til jer med den nye Messi 16.1. Hvad siger du til støvlen? Er du mest til Pureagility eller er modellen med synlig snørre mere dig? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram og snapchat. Og husk, at abonnere på vores YouTube-kanal hvor du snarest kan se anmeldelsen af Messi 16.1

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo