Gå til forside

16. JUNI, 2016

EN TRØJE TILEGNET FANSENE...

Enhver Liverpool-fan kender til den legendariske aften i Rom d. 25. maj '77. En aften der bragte Europa Cup'en hjem til Anfield - og som nu danner inspiration for klubbens nye udebanetrøje til 2016/17 sæsonen. En trøje med historiske elementer - tilegnet fansene!

"I was made for Liverpool - and Liverpool was made for me". Det kan vist ikke siges mere tydeligt. New Balance og Liverpool har lanceret klubbens nye udebanetrøje til 2016/17 sæsonen, som i allerhøjeste grad er dedikeret til klubbens fans - med inspiration fra en af klubbens mest legendarisk europæiske aftener i historien.

Sort, sølv og rød danner "rammen" for udarbejdelsen af trøjen, som i selve sin konstruktion er fuldstændig identisk med Liverpools nye hjemmebanetrøje, som blev præsenteret for godt og vel en måneds tid siden. Tre farver der tager os tilbage til en historisk aften i '77 hvor Europa Cup'en blev vundet i Rom og bragt hjem til Anfield...

Sort er valgt, som grundfarven, på "The Reds" nye udebanetrøje for bl.a at fremhæve de røde detaljer ned langs siderne på bedst mulig vis. En farve der også på sidste sæsons trøjer var i spil på klubbens 3. trøje, men som frem imod den nye sæson lige har fået et pift ekstra på både design og konstruktion.

Læs også: Har du set de nyeste støvler fra New Balance? Udforsk bl.a de nye Furon II lige her.

Trøjens andre detaljer, specielt omkring det ikoniske Liverbird-logo, er på denne sæsons trøje konstrueret i sølv for, at hylde den første af i alt fem europæiske triumfer. En triumf der altså fandt på den specielle dag d. 25. maj i 1977. Trøjen er, ligesom hjemmebanetrøjen, produceret i det avancerede NB Dry-materiale der sørger for, at holder spillere som Coutinho, Sturridge og Emre Can kølet ned under performance.

Hvad siger du til Liverpools nye udebanetrøje? Og hvem skal du have på ryggen? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram - eller send os et snap på 'vildmedfodbold'.