Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på 43 28 72 27
Tilfredshedsgaranti
test dine sportssko i 30 dage

Pris

ranges from 36 to 749

kr. —
kr.

Klub

Sortér efter:

Liverpool Fodboldtrøjer

Liverpools trøjer for sæsonen 2016/2017 er designet af tøjsponsoren New Balance. Kamptrøjen fås i hjemmebane og udebane udgaver. Hjemmebanetrøjen er designet i klubbens klassiske røde farve, med hovedsponsoren Standard Chartered skrevet med gul på maven. På brystet af trøjen er det historiske ''Liver Bird'' logo i den ene side, og på den anden side af brystet ses New Balance logo. Derudover står der tallet 96 i nakken på kamptrøjen for at respektere og mindes Hillsborough katastrofen i 1989, hvor 96 Liverpool fans omkom under en FA Cup kamp mellem Liverpool og Nottingham Forrest. Liverpool spiller deres hjemmebane kampe på det historiske stadion Anfield Road, hvor der er plads til 40.000 tilskuere. På Anfield er det tradition, at Liverpool fansene synger det legendariske "You'll Never Walk Alone" sang, som kan få hårene til at rejse sig på enhver fodboldelsker. Derudover er røde kampstrømper og spillershorts med til at skabe et komplet Liverpool hjemmebanesæt. Udebanesættet består af en sort udebanetrøje, med hovedsponsoren skrevet med hvid skrift på maven. Derudover hører også hvide kampstrømper og spillershorts til udebanesættet. 3. Trøjen er designet i en iøjnefaldende neongrøn, som skiller sig ud fra de fleste andre trøjer. Med til sættet høre også neongrønne kampstrømper og spillershorts. Alle Liverpools forskellige spillesæt, fås til både børn og voksne. Alle tre trøjer fås både med korte og med lange ærmer.

Liverpool - You'll Never Walk Alone

Liverpool er et af de mest vindende og succesrige engelske hold gennem tiden. Liverpool blev grundlagt helt tilbage i 1892, og har altså en lang, traditionsrig, historie bag sig. Hele 18 gange har Liverpool vundet den engelske Premier League. Liverpools sidste Premier League titel ligger dog helt tilbage i sæsonen 1989/1990. Stjerner som Sadio Mané og den brasilianske offensive duo Roberto Firmino og Phillipe Coutinho skal i de kommende sæsoner forsøge at ændre på dette de røde trøjer. Så se at få skiftet din T-shirt ud med den ikoniske røde hjemmebanetrøje, og bliv en del af fælleskabet. Vi tilbyder originalt tryk på trøjen, uanset hvilken en af stjernerne du ønsker, eller du blot ønsker dit eget navn på ryggen. Skal du på Anfield og have den bedst mulige oplevelse, så køb din Liverpool trøje her. I tidens løb har danske spillere som Jan Mølby, Christian Poulsen og Daniel Agger båret Liverpools hjemmebane- og udebanetrøjer, med stort succes.

Liverpool jagter til sæsonen 2016/2017 en top 4 placeringen i Premier League, som giver adgang næste år til den traditionsrige europæiske turnering, Champions League. En turnering Liverpool vandt tilbage i 2005, efter en historisk finale, hvor Liverpool vendte en 0-3 føring til deres italienske modstander AC Milan, til 3-3 hvor de efterfølgende vandt i straffesparkskonkurrence. Skynd dig at få hjemmebanetrøjen, og hjælp Liverpool med at nå deres top 4 placering i Premier League, så de igen kan jagte trofæet med de store øre. Hos SPORTMASTER.dk tilbyder vi officielle Liverpool kamptrøjer, kampstrømper, spillershorts, træningstrøjer, trænings T-shirt, merchandise og meget mere. Liverpool tøj til børn, fås i forskellige børnestørrelser. Vi tilbyder naturligvis også vores produkter i en bred vifte af voksenstørrelser. Med andre ord har vi Liverpool Gear til en hver smag. Vi tilbyder altid hurtig levering og muglighed for fri fragt.