Gå til forside

27. MAJ, 2016

PUMA LANCERER ARSENALS NYE HJEMMEBANETRØJE

Ovenpå en sæson der alligevel kom til, at byde på sølvmedaljer til The Gunners har Puma netop lanceret Arsenals nye hjemmebanetrøje til 2016/17. Se mere til trøjen nedenfor.

Som det efterhånden mere er reglen end undtagelses lykkes det endnu en gang Arsene Wenger og co. at tilspille sig direkte Champions League-billetter ovenpå en Premier League-sæson som vil gå over i historien, som en af de mest overraskende og jævnbyrdige i mands minde.

I allersidste spillerunde lykkedes det The Gunners, at overholde lokalrivalerne fra White Hart Lane hvilket har medført en alvorlig grad af hån mod konkurrenterne fra samme by. Og i klubbens nye hjemmebanetrøje, som man i samarbejde med Puma netop har præsenteret skal Arsenal altså endnu en gang på europæiske eventyr, men også - som en bedre helhed - forsøge at spille med til det allersidste om det engelske mesterskab.

Med ordene #WeAreTheArsenal understreger Puma og London-klubben i al fald at der er tale om en usædvanlig god enhed, som får alvor står sammen - ung som gammel. Og trøjen lever i allerhøjeste grad op til de seneste par sæsoners fede designs hvor både look og fit smelter perfekt sammen.

Er du Arsenal-fan? Lige nu kan du spare mange procenter på 2015/16-trøjerne med originalt tryk. Se udvalget her!

Modsat sidste sæsons trøje bryder en vertikalskåret stribe nemlig trøjen på midten, som virkelig er med til, at give trøjen lidt ekstra lir - kombineret med de velkendte hvide ærmer, crewneck samt de sorte detlajer omkring ærme og krave, som erstatter sidste sæsons guldnuancer.

Arsenals nye hjemmebanetrøjer kan bestilles på SPORTMASTER.dk fra medio juni - og kommer selvfølgelig til, at kunne vælges med alle spillere, samt eget navn, i originalt tryk samt de nye Premier League Ærmemærker 2016/17. Er du Arsenal-fan - og hvem skal du i så fald have på ryggen af din trøje til den kommende sæson?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo