27. MAJ, 2016

PUMA LANCERER ARSENALS NYE HJEMMEBANETRØJE

Ovenpå en sæson der alligevel kom til, at byde på sølvmedaljer til The Gunners har Puma netop lanceret Arsenals nye hjemmebanetrøje til 2016/17. Se mere til trøjen nedenfor.

Som det efterhånden mere er reglen end undtagelses lykkes det endnu en gang Arsene Wenger og co. at tilspille sig direkte Champions League-billetter ovenpå en Premier League-sæson som vil gå over i historien, som en af de mest overraskende og jævnbyrdige i mands minde.

I allersidste spillerunde lykkedes det The Gunners, at overholde lokalrivalerne fra White Hart Lane hvilket har medført en alvorlig grad af hån mod konkurrenterne fra samme by. Og i klubbens nye hjemmebanetrøje, som man i samarbejde med Puma netop har præsenteret skal Arsenal altså endnu en gang på europæiske eventyr, men også - som en bedre helhed - forsøge at spille med til det allersidste om det engelske mesterskab.

Med ordene #WeAreTheArsenal understreger Puma og London-klubben i al fald at der er tale om en usædvanlig god enhed, som får alvor står sammen - ung som gammel. Og trøjen lever i allerhøjeste grad op til de seneste par sæsoners fede designs hvor både look og fit smelter perfekt sammen.

Er du Arsenal-fan? Lige nu kan du spare mange procenter på 2015/16-trøjerne med originalt tryk. Se udvalget her!

Modsat sidste sæsons trøje bryder en vertikalskåret stribe nemlig trøjen på midten, som virkelig er med til, at give trøjen lidt ekstra lir - kombineret med de velkendte hvide ærmer, crewneck samt de sorte detlajer omkring ærme og krave, som erstatter sidste sæsons guldnuancer.

Arsenals nye hjemmebanetrøjer kan bestilles på SPORTMASTER.dk fra medio juni - og kommer selvfølgelig til, at kunne vælges med alle spillere, samt eget navn, i originalt tryk samt de nye Premier League Ærmemærker 2016/17. Er du Arsenal-fan - og hvem skal du i så fald have på ryggen af din trøje til den kommende sæson?

Invalid widget

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: