Pris

ranges from 45 to 650

kr. —
kr.

Klub

Sortér efter:

Populære i denne kategori

Arsenal Fodboldtrøjer 2017/2018

Arsenal indgik efter 20 gloværdige år med amerikanske Nike, som trøjesponsor i 2014, en 5 årig trøjesponsoraftale med tyske Puma. Arsenals hjemmebanetrøje til sæsonen 2017/2018 er designet i en rød farve med de ikoniske hvide ærmer, som klubben har høstet store triumfer med gennem historien. Hjemmebanetrøjen er som nævnt fremstillet af Puma, og er udstyret med hovedsponsoren Fly Emirates på maven. Trøjen har hvide ærmer, som løber fra kraven til ærmet slutter. Kraven har desuden i år fået knapper, der gør den mere elegang at se på. Det komplette Arsenal hjemmebanesæt indeholder ydermere hvide shorts og hvide strømper som er med til at fuldende et smukt, traditionelt Arsenal spillersæt. Arsenals Udebanetrøje til sæsonen 2017/2018 er designet i en flot blå farve, der skifter fra mørke- til lyseblå. Puma logoet på brystet samt hovedsponsoren Fly Emirates på maven er designet i en hvid farve. Sidst Arsenal vandt den engelske premier league var tilbage i sæsonen 2003/2004. Udebanesættet er udstyret med blå shorts. Stjerner som chilenske Alexis Sanchez, walisiske Aaron Ramsey, engelske Theo Walcott og mange flere skal i denne, og de kommende sæsoner forsøge at genvinde den engelske premier league, som de, klubben og deres trofaste fans har hungret efter i mange år. Arsenals manager er Arsène Wenger, det har han været i klubben siden 1996, hvilket imponerende længe hvis man sammenligner med de andre Premier League topklubber. 

Emirates Stadium

Arsenal også kendt som ''The Gunners'' spiller til dagligt deres hjemmebanekampe i London på det moderne, nybyggede stadion Emirates Stadium, med plads til ikke mindre end 60.260 tilskuere. Tilskuerrekorden blev sat tilbage i 2007 i en kamp imod det engelske storhold Manchester United, hvor der var registreret imponerende 60.161 tilskuere. En kamp som i øvrigt endte 2-2, blandet på mål af Cristiano Ronaldo for Manchester United og Cesc Fabregas fra Arsenal. Dette imponerende stadium blev bygget i starten af det nye årtusinde, og åbnede en 22. juli i en testimonial kamp for den hollandske, Arsenal legende Dennis Bergkamp. Emirates stadium er med en pris på omkring 3,5 milliarder de næst dyreste stadion nogensinde, kom overgået af de lengendariske Wembley Stadium. Emirates Stadiums navn stammer fra flyselskabet Emirates, som gav 1 milliard kroner, til opførelsen af stadionet. Emirates stadium erstattede Arsenals legendariske gamle stadion, Highbury som kunne rumme 38.500 tilskuere og var en fantastisk hjemmebane for Arsenal i en imponerende periode fra 1913 til 2006. Gennem tiden har legender som franske Thiery Henry, hollandske Dennis Bergkamp, engelske Tony Adams og mange flere høstet store triumfer på det legendariske Highbury. Med indvielsen af det nye Emirates Stadium, starter jagten på en nye æra for den gamle traditionsklub.

Arsenal Sortiment

Hos SPORTMASTER.dk tilbyder vi et stort udvalg af Arsenal produkter. Vi tilbyder officielle Arsenal hjemmebane- og udebanesæt fra Puma, som indeholder originale kamptrøjer, spillershorts og kampstrømper. Arsenal hjemmebane- og udebanetrøjer fås til børn, i forskellige børnestørrelser. Samtidig tilbyder vi naturligvis også trøjerne i flere forskellige voksenstørrelser. Hjemmebanetrøjen fås både med korte og lange ærmer, både til børn og voksne. Vi tilbyder hurtig levering og mulighed for fri fragt. Samtidig giver vi medlemmer 30 dages returret, så skynd dig og køb dit nye Arsenal udstyr.