Gå til forside

21. MAJ, 2016

ADIDAS PRÆSENTER ACE16+ PURECONTROL MERCURY PACK TIL EM.

Det var med kæmpe opmærksomhed, at adidas tilbage i januar måned præsenterede brandets første snørreløse fodboldstøvle. En støvle der er bedre kendt som Ace16+ Purecontrol, som adidas nu har præsenteret i EM-farverne Mercury Pack. Vi kan slet ikke få armene ned - læs mere nedenfor.

Der er efterhånden næsten ingen grænser hvor for innovativ en fodboldstøvle kan blive. Teknologier man ville have rystet på hovedet af hvis man bare hopper 10 år tilbage og havde overvejet om kunne implementeres i masseproducerede fodboldstøvler. adidas Ace16+ Purecontrol er en af disse - og det er med stor glæde, at vi endelig kan byde velkommen til Purecontrol'en i sortimentet på SPORTMASTER.dk.

En revolution af kaos. Se mere til adidas' nyeste innovate fodboldstøvle X16+ Purechaos.

EM-slutrunden er lige op over og vi har derfor glædet os til, at lanceringen af adidas' EM-kollektion kunne gøres offentlig. En kollektion hvor alle tre siloer fra adidas er konstrueret i chrom og som giver støvlerne - og specielt Ace16+ Purecontrol det hidtil fedeste look i støvlens levetid.

Purecontrol'en er selvfølgelig stadig kendetegnet ved den unikke Primeknit-overdel, som sammen med Primecut-silhuetten og Techfit-kraven giver en støvle hvor touch, komfort og sparkeflade er i ypperste klasse.

Vil du vide mere om Ace16+ Purecontrol? Vi har dedikeret et univers til støvlen lige her!

Specielt Techfit-kraven og den indbyggede Primeknit-konstruktion er med til, at give dig følelsen af at støvlen fitter lige efter din fod, da det revolutionerende materiale tilpasser på en helt unik måde.

Sidst, men ikke mindst er SprintFrame-konstruktion, som vendte tilbage ved lanceringen tilbage i januar, også et element der er værd at tage med i vurderingen af Ace 16+ Purecontrol. En konstruktion der er med til, at forbedre din stabilitet og balance - og som sammen med GroundCTRL 2.0-knopsystemet giver spillere som Paul Pogba, Mesut Özil og Koke perfekte muligheder for, at dominere spillet som de store playmakere de er.

Ace16+ Purecontrol får allerede debut i Champions League-finalen hvor Koke bliver første mand til, at præsentere støvlerne on pitch. Men ellers bliver det selvfølgelig en fornøjelse, at følge Pogba og Özil når de skal repræsentere deres respektive lande ved EM-slutrunden om små tre uger. Purecontrol'en lander online på SPORTMASTER.dk primo juni - bliver det din sommerstøvle? Indtil da kan du shoppe resten af Ace 16 "Mercury Pack lige her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo