Gå til forside

4. OKTOBER, 2016

BEDSTE SUPERFLY V COLOURWAY TIL DATO?

Alexis Sanchez, Cristiano Ronaldo og Anthony Martial er nok ikke utilfredse med seneste opdatering på deres favoritstøvle - Mercurial Superfly V i Floodlights Pack. Støvlerne fik debut i weekenden og fås online på SPORTMASTER.dk fra d. 06.10.16.

Spark Brilliance Pack, Pitch Dark Pack og Elite Pack. Tre forgangne farver i Superfly V's levetid, som vi for første gang stiftede bekendtskab med i optakten til EM-slutrunden i sommers. Det bliver dog første gang siden, netop Spark Brillance Pack, at alle supportede Nike-spillere rundt om i verden skal tage en ny farvevariant i brug.

Mercurial-mand/kvinde? Dit par Superfly V eller Vapor XI ligger og venter på dig med GRATISiD lige her!

Pitch Dark Pack fra juli havde, som vi kender det, ingen "On-Pitch Support", mens at Elite Pack kun var forbeholdt 11 af Nikes allerstørste profiler. Floodlights Pack er derfor den første overall opdatering vi ser på fødderne af alle Nike-spillere siden EM-slutrunden - og det er bestemt ikke en dum en af slagsen.

Mercurial Superfly V, som kommer til at sidde på fødderne af siloens største ambassadører i form af Alexis Sanchez, Anthony Martial og ikke mindst Cristiano Ronaldo, lander med både FG- og SG-knopsystem og ikke mindst også i Vapor XI-udgaven i flere forskellige knopsystemer i form af både FG, AG-Pro og SG.

Hele Floodlights Pack, inklusiv Mercurial-kollektionen selvfølgelig, lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker d. 06.10.16. Her får du selvfølgelig mulighed for, at få GRATISiD på HELE sortimentet uagtet prispunkt, så du kan gøre dine støvler så unikke som overhovedet muligt. Er du enig med os i, at Floodlights Pack måske er den bedste af Mercurial-farverne til dato? Del din mening med os på Facebook, Instagram eller følg os på Snapchat - du kan tilføje os lige her!

Invalid widget

Invalid widget