Gå til forside

17. MARTS, 2016

HER ER DEN! 5. UDGAVE AF MERCURIAL SUPERFLY HAR SET DAGENS LYS

D. 16.03.16 vil være en dag, som står klart på fodboldhimlen i lang tid fremover. Nike har nemlig løftet sløret for den nye Mercurial Superfly - den femte i rækken af den ikoniske speedstøvle. Vi har taget et kig på støvlen nedenfor!

Ved den storstilede Innovation Summit i New York har Nike for alvor sat overliggeren for hvor højteknologisk deres udstyr er - og bliver. Eventet har budt på store lanceringer - men for fodboldstøvleelskeren vil en af produkterne løbe med størstedelen af opmærksomheden.

Den 5. udgave af Nikes ikoniske Mercurial Superfly har nemlig set dagens lys - dog i prototyper hvorfor, at i stadig må væbne jer med tålmodighed i forhold til, at se hvilken farve der bliver den første officielle på den nye Mercurial-silo.

Den nye Superfly er konstrueret med én ting for øje; fart! Enhver komponent i støvlens konstruktion er minutiøst udarbejdet for, at kunne udnytte og maksimere det fulde potentiale af fart hos den specifikke udøver.

Fik du set Nikes nye forårskollektion Radiant Reveal Pack? Kom tættere på kollektionen her!

Men hvordan gør du en, i forvejen, optimal speedstøvle endnu mere optimeret til fart og acceleration? Det første Jeongwoo Lee (Nike Football Design Lead) og hans team har haft kigget på var muligheden for at optimere støvlens pasform således, at støvlen i højere grad ville få en én-til-én pasform med hvordan en normal fod ser ud.

Det for, at undgå unødigt plads i støvlen - primært i svangen - og dermed kunne optimere pasform og komfort. Men ikke mindst for, at kunne maksimere den førnævnte accelerationsevne og dermed bevæge foden med støvlen og ikke imod den.

I en speedstøvle har knopsystemet lige såvel enorm betydning. Også her har Nike revolutioneret Superfly'en og den tilhørende ydersål hvor det nye knopsystem har været igennem en FEA-test for, at kunne klarlægge hvilken type af knopper der gør sig bedst på en støvle til den type spiller, som den nu engang er tiltænkt. Den udarbejdede data blev sidenhen testet af Nikes elitespillere for, at holde førnævnte op mod "virkeligheden".

Ét af de hidtil mest ikoniske varetegn på Superfly'en har været Carbon-sålen. Et element som har nydt stor anerkendelse, men som man ifølge Lee har været nødt til, at "gentænke" for at gøre den nye Superfly endnu bedre end de tidligere udgaver. Ydersåler på fodboldstøvler byder traditionelt på en flerlagskonstruktion, men selvfølgelig - fristes man til at sige - har Nike fået udarbejdet et system der gør op med traditionerne og byder på noget helt nytænkende.

Knopsystemet er nemlig udarbejdet i en ny vakuum-proces for, at "udhule" støvlens ydersål. Og det er så absolut med positive resultater til følge, da den nye ydersål er hele 40% lettere end forgængeren i Carbon - og samtidigt endnu mere slidstærk og responsiv.    

Sidst, men ikke mindst er overdelen selvfølgelig værd at tage kig på. En overdel hvor der også er sket markante ændringer, da man har implementet en opdateret 3D-tekstureret Flyknit "Speed Rib"-overdel. De ikoniske Flywire-kabler er nemlig hævet og dermed langt mere markante i støvlens konstruktion og udtryk. Men hvorfor nu det sidder du sikkert og spørger dig selv om?

Mercurial-siloen henvender sig til den udfordrende spiller med fart. Og da denne type spiller i høj grad veksler mellem driblinger og skud med både inderside og yderside er de forskellige Speed Ribs konstrueret i forskellige tykkelse afhængigt af hvor på foden de er placeret. De veksler nemlig mellem en basistykkelse på 1 mm og 2,5 mm på forfoden og er med til, at gøre støvlen til noget af en oplevelse. Både når du dribler, men også i afslutningsfasen hvor støvlens reelle forskelligheder i henhold til de førnævnte Speed Ribs gør det til noget helt specielt.

Opdateringen af Mercurial-siloen markerer i allerhøjeste grad fremskridt i støvlens, i forvejen, stolte historie - og vi glæder os til, at kunne fortælle dig endnu mere om støvlen i nærmeste fremtid. Hvad er dit første indtryk af den nye Superfly?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo