Gå til forside

15. MARTS, 2016

NIKE GØR KLAR TIL FORÅRET MED RADIANT REVEAL PACK

Nike har skudt foråret i gang på den mest farverige måde. Radiant Reveal Pack er navnet på Nikes nyeste støvlekollektion der indeholder opdaterede farver i alle fire siloer. Læs mere nedenfor!

Foråret er for alvor på vej og græsset begynder så småt at blive grønnere og mere indbydende til fodboldspil. Som det hører sig til er denne tid på året normalt også en tid for store lanceringer - og Nike bryder selvfølgelig ikke med traditionerne.

Radiant Reveal Pack har set dagens lys i forårsfriske farver, som kommer til at lyse banerne, på de største europæiske areaner, op fra d. 25. marts. På tværs af alle Nikes fire forskellige modeller pryder den hvide grundfarve støvlernes overordnede look med et væld af komplimentærfarver.

Ved et kig på playmakersiloen, Magista, er der her en verden til forskel fra dens forgænger i Metal Flash Pack og byder nu på et radikalt andet look end det markante lilla udtryk på den tidligere lancering.

Den gradiente overgang fra den hvide grundfarve og over til lyserøde giver et helt specielt udtryk - som sammen med DynamicFit Collar og knopsystemet, som begge er konstrueret i sort, giver en af de fedeste Magista'er nogensinde.

Ledes blikket videre til Hypervenom er der også her nye modeller til spillere som Lewandowski, Harry Kane og Thiago Alcantara. Også her er grundfarven i hvid akkompagneret med næsten alle regnbuens farver omkring ydersålen og knopsystemet, mens at DynamicFit Collar'en også er konstrueret i sort.

Er du også Hypervenom-fan? Shop hele udvalget af Neymars foretrukne model. Spar op til 50% på udvalgte modeller.

På nuværende tidspunkt er dog intet nyt, at fortælle om støvlerne rent teknologisk og i forhold til egenskaber hvorfor, at overdelen stadig er konstrueret i NikeSkin, samt beklædt med All Conditions Control. Men vi anbefaler dig, at holde øje med sitet i nær fremtid....

Sidst, men ikke mindst er det selvfølgelig værd at tage et kig på speedstøvlerne konge - nemlig Mercurial. Ved første øjekast ledes tankerne en smule tilbage på Shine Through Pack fra december '14 hvor grundfarven også var hvid - og med tilhørende sort DynamicFit Collar.

Med de gennemgående farver, i Radiant Reveal Pack, indkorpereret i mønsteret på støvlens overdel samt med en smule højere detaljegrad end "forgængeren" skal det dog ikke være nogen hemmelighed, at både Superfly'en samt Vapor X er gået rent ind hos os - og godt kunne gå hen og blive lidt af en forårsfavorit.

Radiant Reveal Pack lander online på SPORTMASTER.dk d. 31.03.16 - og selvfølgelig kan ALLE modeller shoppes med GRATISiD og gratis flag på støvlerne så dine støvler bliver så unikke og personlige som muligt. Men hvad tænker du om den nyeste kollektion fra Nike - er det Tiempo'en, Mercurial, Hypervenom eller Magista'en du hopper i til sæsonstart?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo