Gå til forside

22. MARTS, 2018

En født leder. Nike introducerer CR7 ’Chapter 6: Born Leader’.

Han bar for første gang anførerbindet for sit land i en alder af 22 år – dagen efter sin fødselsdag. Det efterfølgende år blev han udnævnt som anfører og har siden da været talismanen for det portugisiske landshold. Kapitel 6 i Cristianos støvlefortælling handler om hans nære forhold til hjemlandet Portugal og hans naturlige lederskikkelse. Læs mere nedenfor!

Rekordernes mand! Ikke bare som målscorer er Cristiano Ronaldo i en liga for sig selv. Siden han blev fast udnævnt som anfører for nationens landshold har han også sat rekorden for flest landskampe som anfører for Portugal – og udbygger rekorden hver evigt eneste gang han spiller.

Endnu mere nysgerrig på CR7 'Chapter 6: Born Leader'? Udforsk kollektionen i vores CR7-univers lige her!

Han er holdets talisman og den helt naturlige lederskikkelse. Selv i situationer hvor han ikke er i stand til at spille, som ved EM-finalen mod Frankrig i 2016. En skade tidligt i kampen gjorde, som bekendt, at CR7 måtte se størstedelen af kampen fra sidelinjen. Men ikke desto mindre var han stadig holdets ubestridte leder!

Inspirationen, talismanen og lederen…

Kapitel 6 i Nikes ”støvlefortælling” om Cristiano Ronaldos karriere fokuserer på superstjernens rolle som leder og anfører for Portugals landshold. Og støvlens design, samt tilhørende detaljer, har selvfølgelig også en lang række referencer til hjemlandet.

 

Først og fremmest har støvlens turkise grundfarve og den guldfarvede Nike-swoosh en reference til Portugals historiske havforskning.

Lige såvel, som at den selvfølgelig også har referencer til den store EM-triumf i 2016 hvor Portugals udebanetrøje var produceret i en nærmest identisk farve. Udover den specielle farve og unikke Nike-swoosh har Nike også implementeret et ”C” på siden af støvlen, som faktisk erstatter det tidligere CR7-logo som har været at finde på støvlerne i alle de hidtidige seks kapitler.

C’et er selvfølgelig et kendetegn for at det er Cristianos signaturstøvler, men lige så vigtigt også et kendetegn for hans enorme betydning som kaptajn for landsholdet.

På støvlens hælkappe har Nike ligeså fundet plads til et par detaljer der drager inspiration fra Portugals landsholdstrøjer, hvor både den rød/grønne farvekombination samt det velkendte kors fra forbundslogoet er inkorpereret i designet. Nej, der er absolut ikke sparet på detaljerne….

Den nye Mercurial Superfly 6 CR7 Elite er bygget på den samme silhuet og teknologiske konstruktion, som den nyligt lancerede Mercurial 360 ’Fast By Nature’-kollektion som du kan se lige her. Kollektionen lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker fra d. 22.03.18 og byder på en lang række støvler i forskellige prisklasser i både store og små størrelser, samt en tilhørende tøjkollektion til de unge ”upcoming” stjerner.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo