Gå til forside

EN FØDT LEDER

Udnævnt som anfører for sit land i en alder af bare 23 år. Ikonet, legenden og talismanen for det portugisiske landshold. Cristiano Ronaldo er en født leder. Det afspejler sig i det sjette kapitel i støvlefortællingen fra Nike om CR7’s, indtil videre, formidable karriere.

Udforsk kollektionen nedenfor!

Invalid widget

fit

Topmodellen i CR7-kollektionen er identisk med den nyligt lancerede Mercurial Superfly 360. En støvle med en overdel i 360 Flyknit har Nike skabt en Mercurial hvor fittet, i højere grad end nogensinde før, giver dig en soklignende fornemmelse. Den fastintegrerede pløs sørger samtidigt suveræn pasform over vristen.

Invalid widget

TOUCH

Den 6. udgave af Superfly er den første Mercurial nogensinde med en overdel konstrueret i 100% Flyknit. Et velkendt valg af materiale, som ikke desto mindre sørger for optimal kontaktflade mellem støvle og bold, så dit touch bliver så godt som overhovedet muligt.

Invalid widget

Traction

Inspireret af et af de hurtigste dyr i verden - nemlig geparden – har Nike videreudviklet på det tidligere knopsystem fra Superfly V og Vapor XI.En videreudvikling med størst fokus på, at gøre støvlen endnu hurtigere og skarpere i accelerationsevne samt en endnu mere responsiv sål end på forgængeren. Fokuspunkter der spænder fantastisk overens med nogle af Cristianos spidskompetencer!

Invalid widget

ET NYT KAPITEL

Nike er nået til det sjette, og næstsidste, kapitel i fortællingen om CR7. En historie der hidtil har budt på alt fra opvæksten på Madeira, udviklingen fra stortalent til superstjerne i Manchester og det opsigtsvækkende skifte til drømmeklubben Real Madrid. Nu venter vi i spænding på det sidste og endelige 7. kapitel…..

TIL DE UNGE STJERNER

Invalid widget

BESTSELLERS TIL BØRN

CR7-kollektionen er meget mere end bare topmodellen, som Cristiano selv spiller i. ‘Chapter 6: Born Leader’-kollektionen indeholder en lang række forskellige typer af støvler i forskellige prispunkter. 

Blandt andet er Academy-prispunktet til børn, med og uden sok, ligeså at finde i CR7-farverne - og selvfølgelig med samme designmæssige inspiration som på topmodellen.

Som noget helt nyt har Nike samtidigt introduceret MG–knopsystemet (MultiGround) som er en hybridsål der gør at støvlerne kan bruges på både almindeligt græs og på kunstgræs.

 

SHOP HELE CR7 UDVALGET TIL BØRN

Invalid widget

MERE FRA NIKE

Nike
TRæning

Nike
Mercurial

Nike
Portugal

find os på sociale medier

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo