Gå til forside

6. MARTS, 2018

NIKE introducerer 'limited edition' mercurial superfly 360 i samarbejde med kim jones

Sjældent har hypen om en fodboldstøvlelancering været større end med den nye Mercurial 360. Den tages dog til et endnu uset niveau med introduktionen af Mercurial Superfly 360 x Kim Jones – Mens Artistic Director hos modehuset Louis Vuitton. Læs mere om det vanvittige collab lige her!

Hype på level 100! Superstjernen Cristiano Ronaldo har, med største selvfølgelighed, været en af frontfigurerne for den nyeste lancering af Mercurial 360. En støvle portugiseren har haft på fødderne i snart tre uger og efterfølgende virkelig er begyndt at finde tilbage til hans vanligt MEGA høje niveau.

Mercurial-fan? Udforsk den helt nye Mercurial 360 i vores store Mercurial-univers lige her!

Til en Real Madrid-træning i den forgangne uge var der, ikke desto mindre, en del bootspotters der spærrede øjnene op da man på Instagram kunne se billeder af Cristiano i hvad der kunne ligne en Limited Edition-udgave af den nye Mercurial Superfly 360. Og det var lige hvad det var!

Et samarbejde med Kim Jones fra Louis Vuitton…

Den specielle støvle er nemlig et collab mellem Nike og Kim Jones, som til daglig er Mens Artistic Director hos modehuset Louis Vuitton.

 

Og man fristes til at sige, at det selvfølgelig er i modemekkaet Paris at Cristiano Ronaldo ”kampdebuterer” den limiterede støvle når Real Madrid og Paris SG mødes i returopgøret i Champions League, i hvad der utvivlsomt bliver en kamp fyldt med drama - og forhåbentlig et par "Mercurial-øjeblikke" til historiebøgerne...

Støvlens design er bygget op omkring Kim Jones’ opvækst i Afrika, hvor hans beundring for dyr har sine rødder. ”Jeg har altid beundret dyrenes styrke. Geparden er det hurtigste dyr på landjorden hvorfor det selvfølgelig er en naturlig inspiration for mig i forhold støvlernes signal” udtaler Kim Jones.

Rent teknologisk er den toplimiterede støvle dog 100% identisk med den ”normale” Superfly 360. Det er derfor overdelen i 100% Flyknit, der sikrer et 360 graders optimalt fit i hele støvlen, samt den ”reducerede” Dynamic Fit Collar som også kendetegner Superfly 360 x Kim Jones støvlerne.

Som du måske kan fornemme er støvlen produceret i et VIRKELIG begrænset oplag og kommer udelukkende til at være tilgængelig i Nikes butik på Champs Elysees samt online hos Nike.com/bootroom. Her vil de dog blive sat til salg så snart der bliver fløjtet til pause i returopgøret mellem Paris SG og Real Madrid. Husk at du kan shoppe den helt nye Mercurial-kollektion online på SPORTMASTER.dk hvor du får GRATISiD på HELE sortimentet.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo