Gå til forside

BORN MERCURIAL

Hurtig af natur - og uden sammenligning den bedste Mercurial til dato. I 20-års jubilæet for den legendariske Nike-støvle har brandet med den ikoniske Swoosh lanceret en støvle fyldt med innovation – i et design der er svært ikke at lægge mærke til. 

Vi byder hjerteligt velkommen til Nike Mercurial 360. Udforsk hele kollektionen i vores Mercurial-univers nedenfor!

fit

100% Flyknit. Med en overdel i 360 Flyknit har Nike skabt en Mercurial hvor fittet, i højere grad end nogensinde før, giver dig en soklignende fornemmelse. Den fastintegrerede pløs sørger samtidigt suveræn pasform over vristen – uagtet om du vælger Superfly 360 eller Vapor 360.

TOUCH

Den 6. udgave af Superfly og 12. udgave af Vapor – under fællesbetegnelsen Mercurial 360 – er den første Mercurial nogensinde med en overdel konstrueret i 100% Flyknit. Et velkendt valg af materiale, som ikke desto mindre sørger for optimal kontaktflade mellem støvle og bold, så dit touch bliver så godt som overhovedet muligt.

Traction

Inspireret af et af de hurtigste dyr i verden - nemlig geparden – har Nike videreudviklet på det tidligere knopsystem fra Superfly V og Vapor XI.En videreudvikling med størst fokus på, at gøre støvlen endnu hurtigere og skarpere i accelerationsevne samt en endnu mere responsiv sål end på forgængeren.

SPORTMASTER MØDER MIKKEL DUELUND

Et af hotteste navne i Superligaen netop nu er FC Midtjyllands Mikkel Duelund. Den offensive kreatør har igennem sine sene ungdomsår og hele sin seniorkarriere båret Mercurial-støvler. 

Vi mødte Mikkel til en snak om den svære sæsonstart, hans første Mercurial-minder og hans tanker om den helt nye Mercurial. Se indslaget lige her!

 

se interview

 

TIL DE UNGE STJERNER

FAST AUDACIOUS FOOTBALL PACK

Nikes ‘hurtigste’ kollektion til dato. Forud for lanceringen af den nye Mercurial introducerede Nike nye farveopdateringer på de tre resterende siloer – nemlig Hypervenom, Tiempo og Magista. En kollektion designet til de hurtigste spillere i gamet. Shop kollektionen netop nu!

 

shop her

BESTSELLERS TIL BØRN

Introduktionen af den nye Mercurial-linje er mere end bare topmodellerne. Støvlerne findes i en lang række prispunkter til både børn og voksne. Blandt andet er Academy-prispunktet til børn, med og uden sok, ligeså lanceret - og selvfølgelig med samme designmæssige inspiration som på topmodellerne.

Som noget helt nyt har Nike samtidigt introduceret MG–knopsystemet (MultiGround) som er en hybridsål der gør at støvlerne kan bruges på både almindeligt græs og på kunstgræs.

 

SHOP HELE MERCURIAL-UDVALGET TIL BØRN

MERE FRA NIKE

Nike
TRæning

Nike
Puro FENOMENO

Nike
Epic React

find os på sociale medier

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo