Gå til forside

11. JANUAR, 2016

NYE MEDLEMMER AF NIKE AIR MAX FAMILIEN

De første Nike Air Max løbesko så dagens lys tilbage i 1987. Siden er de kommet i et utal af farver og udgaver, men selvom modellen har mere end 25 år på bagen, er den stadig topaktuel og en af tidens mest ikoniske sneakers.

Nike Air Max 90 og Nike Air Max 1 er netop landet i nye farver, og sammen med dem en helt ny model, Nike Air Max 2016.

Nike Air Max modellerne er kendte for deres lette vægt og de velkendte luftpuder. Det er selvfølgelig også at finde på de "nye" Air Max 1 og Air Max 90, som er udstyret med synlige luftpuder i hælen for optimal støddæmpning og affjedring.

Skummet i mellemsålen giver stabilitet, mens skoens polstring og støtte omkring anklen giver komfort. Både Air Max 1 og Air Max 90 kommer i et genoptryk af de originale farver fra lanceringen tilbage i henholdsvis '87 og '90 samt i en lang række nye farver. Det gør dem til klare forårsfavoritter og indbyder til et utal af stylingsmuligheder. 

Det nyeste medlem af Air Max familien er Nike Air Max 2016, som er en løbesko med maximal støddæmpning og fleksibilitet.

Modellen bygger videre på Air Max teknologien og er designet med synlige luftpuder i hele skoens længde. Overdelen er lavet i mesh, som giver dine fødder mulighed for at ånde. Som noget nyt er Swoosh mærket flyttet fra hæl til tå. Se hele udvalget af Nike Air Max her.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo