Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på 43 28 72 27
Tilfredshedsgaranti
test dine sportssko i 30 dage

Nike Air Max

Pris

ranges from 200 to 1550

kr. —
kr.

Type

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Populære i denne kategori

Nike Air Max -  En milepæl i sneakerverden

De seneste år har vi set en tendens til at både mænd og kvinder i højere grad er begyndt at gå i sneakers til hverdag. Det er blevet moderne at kombinere de cool og casual sko med almindeligt hverdagstøj, hvilket fødderne sikkert er ganske tilfredse med.

Blandt de mest populære modeller er klassikeren Nike Air Max. Med denne model går du helt sikkert aldrig galt i byen. Nike Air Max skoene blev introduceret i 1987. Som noget helt nyt havde Nike valgt at synliggøre Air teknologien, hvilket gav skoen enormt meget opmærksomhed og kickstartede Nike’s måde at synliggøre innovationen, hvilket ligesiden har været en del af brandets DNA og anvendt på andre sneakers og løbesko.

Air Max skoene fås i mange forskellige varianter og farvekombinationer. Blandt de mest populære Nike Air Max sko til mænd finder vi Nike Air Max Tavas, mens Nike Air Max Thea er et stort hit blandt de kvindelige brugere. Fælles for dem begge er det stilrene design og den tydeligt Air i sålen, der har været en del af kollektionen siden 1987.

Udover de forskellige varianter og farvekombinationer laves Nike Air sneakers også i forskellige materialer. I løbet af de seneste sæsoner har vi både set populære modeller i læder, ruskind samt i forskellige Print udgaver, der giver lidt variationer.

Vi har altid et stort udvalg af Nike Air Max sko på lager og uanset om du er til pang-farver eller mere nedtonede klassiskere, har vi noget for dig, Alle skoene leveres fra dag til dag på SPORTMASTER.dk og skulle de ikke passe, kan de byttes i vores mere end 100 butikker over hele landet.