Gå til forside

19. OKTOBER, 2017

Furon Flare. Seneste skud på stammen af Limited Editions fra New Balance!

Det er ikke mere end par måneder siden vi sidst fik en hel kollektion af Limited Edition-støvler fra New Balance ifm. ”Black & White Pack”. Med introduktionen af Furon Flare ser endnu en limiteret udgave af Furon 3.0 dagens lys. Læs mere her!

Kromfarvede støvler kan bare noget! Det er, i vores verden, slet ikke til diskussion. Måden de skinner og lyser op når lyset falder på den helt rigtige måde kan noget helt specielt og skiller sig derfor voldsomt ud når du træder ind på banen. Introduktionen af Furon Flare er endnu en tilføjelse af Limited Edition-støvler til udvalget af Furon 3.0-støvler som allerede nu tæller ”Black & White”-kollektionen som blev lanceret tilbage i september måned.

Tjek vores udvalg af New Balance her!

Krom og pink i smukt samspil...

Furon Flare-støvlen lander udelukkende i én udgave – nemlig topprispunktet som de største profiler i New Balance-folden optræder i til dagligt. Derfor vil man både se Kevin Mirallas og Jesus Navas, i henholdsvis Premier League og La Liga, give deres respektive modstandere alvorlig modstand – og måske et par misundelige blikke med på vejen når de træder på banen i deres spritnye Furon Flare-støvler.

Furon 3.0 er i ”Furon Flare”-modellen samtidigt gjort en smule anderledes i sin overdelskonstruktion end forgængerne. Det ses bl.a. i form af at støvlens forreste område er knapt så coated som tidligere. Furon Flares overdel er konstrueret i et TPU/Polyester Mesh-materiale, som udover at være enormt let også giver en utrolig tæt kontaktflade mellem fod og bold – også kaldet FantomFit som er en helt ny type innovation fra New Balance, som samtidigt er enormt åndbart.

Det kombineres yderligere med en hæl- og ydersålskonstruktion som også er TPU-belagt og både sikrer komfort, stabilitet og fremragende accelerationsevne med det nyudviklede knopsystem. Du kan shoppe hele vores udvalg af New Balance-støvler lige her.

Du kan shoppe de nye Furon Flare-støvler på SPORTMASTER.dk allerede nu. Selvfølgelig er støvlerne tilgængelige med GRATISiD inkl. Emojis. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da gerne høre hvilken af de seneste Limited Edition-kollektioner fra New Balance du bedst kan lide?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo