Pris

ranges from 250 to 1000

kr. —
kr.
Sortér efter:

Populære i denne kategori

New Balance Støvler – Kontrol eller Speed ?

New Balance entré på markedet for fodboldstøvler, har i 2015 kastet to innovative og lækre siloer af sig, i form af speed siloen Furon og kontrolsiloen Visaro. På trods af den korte tid på markedet, har det allerede lykkedes New Balance at lokke en masse prominente navne til at hoppe i støvlerne. Amerikanske New Balance har til dagligt som mål at hjælpe sportsudøvere til at præstere sit bedste, og med disse to fodboldstøvlesiloer må man sige at de i den grad gør sit for at det kommer til at ske. Med både en controlsilo og en speedsilo, tilbyder New Balance også noget til en hver smag.

New Balance Støvler // OVERDEL

Visaro er fremstillet med New Balance nye Vari-Zone Ariaprene mesh overdel, som er designet for bedst mulig boldkontrol. Overdelen er konstrueret med en mikrotekstur, som er med til at give en sublim komfortstøvle. Med kombinationen af Vari-zone Ariaprene og den specielle mikrotekstur, giver det en overdel med suveræne forudsætninger for den absolut bedst mulige boldkontrol.

Overdelen på Furon er konstrueret med en iøjnefaldende "Burrito-pløs",  der giver støvlen et støre sweet spot område, som i sidste ene giver et renere træf på bolden i forbindelse med spark. Overdelen er fremstillet med syntetisk mesh materiale, for eksplosive accelerationer. Ydermere er støvlen også konstrueret med en speciel mikrotekstur, ligesom på Visaro.

New Balance Støvler // KNOPSYSTEM

Visaro og Furon fås begge med knopsystemer til flere forskellige underlag. Hos SPORTMASTER kan du finde dem i den klassiske FG model som anvendes til græs, samt i en AG model, hvor knopsystemet anvendes til kunstgræs.

Knopsystemet for Visaro FG er konstrueret med fokus på kontrol, hvilket giver et knopsystem som er designet til at give den bedst mulige boldkontrol. Knopsystemet består af en blanding af koniske og trekantede knopper.

Knopsystemet på Furon er designet med fokus på reducering af vægten, som i sidste ende giver et knopsystem med fantastiske egenskaber for retningsskift i høj fart. Knopsystemet er konstrueret med en blanding af trekanter og koniske knopper, en konstruktion som giver en rigtig højt niveau af kontrol og komfort

New Balance Støvler // SPILLERE

Siden New Balance i 2015 lancerede sin første støvle, har flere mærkværdige verdensstjerner optrådt i dem. Specielt spillere fra den engelske Premier League har været glade for at hoppe i støvlerne, hvilket både gælder Visaro og Furon.

Premier League-stjerner som bl.a. Aaron Ramsey og Yoann Cabaye spiller til dagligt i den lækre Visaro støvle. Med støvlens egenskaber, må Visaro betegnes som "playmakerens" oplagte valg.

New Balance har med Furon konstrueret en speedsilo, som fokusere på fart og letvægt. Netop disse parametre tiltaler offensive spillere, som ønsker at være kampafgørende. Derfor ser du også stjerner som Jesus Navas og Kevin Mirallas mfl. til dagligt optræde med denne støvle som deres foretrukne våben. Sidst, men ikke mindst er danske Kasper Schmeichel også, at finde i New Balanc fodboldstøvler efter, at han i slutningen af 2016 indgik en aftale om at spille i det amerikanske brands målmandshandsker samt Furon-støvler.

New Balance Støvler // PRISNIVEAU

Visaro og Furon fra New Balance fås i syntetiske udgaver og kan findes med både FG og AG knopsystem. Både Visaro og Furon ligger på det samme prisniveau. FG Støvlerne sælges som topmodeller, og anbefales til spillere som er over begynderniveau. AG modellen sælges i en lidt billigere udgave, og anbefales til begynder niveau.