Gå til forside

24. APRIL, 2016

BLIVER MAN NOGENSINDE TRÆT AF HVIDE STØVLER?

Der er altid noget helt specielt over hvide støvler - og vil altid være det. I takt med, at græssæsonen for alvor er begyndt lyser de hvide designs også i endnu højere grad op - vi har taget et kig på sortimentets fedeste hvide støvler netop nu. Læs mere nedenfor!

Det er forår - og græsbanerne er for alvor blevet taget i brug og betrådt med alverdens nye støvler. De hvide af slagsen løber altid med en stor del af opmærksomheden grundet dets kliniske og elegante look hvorfor, at de altid er blandt de mest populære modeller på SPORTMASTER.dk.

Først og fremmest har Nikes Radiant Reveal Pack løbet med en stor del af overskrifterne i denne måned. En kollektion hvor det hvide design danner basen i alle fire siloer - med alle regnbuens farver, som komplimentære hvilket er lykkedes ualmindeligt godt for den amerikanske sportsgigant. Du kan shoppe hele Radiant Reveal Pack lige her!

Udover dette har vores tyske venner fra adidas også haft gang i nogle interessante designs over den sidste måned. Først og fremmest i form af den limiterede Etch Pack, som for første gang - i både X15- og Ace 16-modellerne - var konstrueret med en K-Leather overdel. Og kombineret med det hvide design har disse været blandt forårets absolutte favoritter.

Sidst, men ikke mindst har ramte New Balance også plet med deres seneste opdatering på deres populære silo Visaro. En silo der til daglig er, at finde på fødderne af bl.a Aaron Ramsey og Marouane Fellaini. Du kan selvfølgelig shoppe hele Visaro-kollektionen online her på SPORTMASTER.dk med GRATIS navn, nummer og flag.

Er du også stor tilhænger af hvide støvler? Sortimentet af støvler på SPORTMASTER.dk er enormt - og vi er derfor ret sikre på, at vi har noget lige til dig hvis du endnu ikke har fået anskaffet dig et par nye støvler til forårssæsonen.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo