Gå til forside

21. APRIL, 2016

EM-OPTAKT: TOPSCORERKANDIDATEN - THOMAS MÜLLER

Der er nu kun 50 dage til at sommerens store fodboldbegivenhed - EM-slutrunden i Frankrig - sparkes i gang. I vores nedtælling til EM 2016 kigger vi derfor på de største kandidater til topscorertitlen, som skal gå i fodsporene på spillere som Milan Baros, David Villa og Alan Shearer. Første kandidat til topscorerprisen er: Thomas Müller!

Som regerende verdenmestre kan der ikke herske nogen som helst tvivl om, at Tyskland er blandt de allerstørste favoritter til, at spille med til det allersidste om EM-guldet. En uhyggeligt vigtig brik i tyskernes puslespil findes i Bayern-angriberen Thomas Müller. En spiller der allerede i en alder af 26 år har manifesteret sig, som en rigtig "slutrundespiller" med vanvittige 10 VM-mål i kun 13 kampe.

En Tyskland-trøje med originalt Müller-tryk? Bliv EM-klar allerede nu på SPORTMASTER.dk.

Og nøjagtigt som på klubholdet er Thomas Müller en spiller man altid fornemmer har et mål i sig. Det er ikke altid, at tingene gøres lige elegant - men effektivt er det. Og man må på ingen måde undervurdere Müllers betydning for "Die Mannschaft" når der til sommer fløjtes op til slutrunden i Frankrig.

Men hvorfor tror vi på Thomas Müller som topscorerkandidat? Èt vigtigt parameter i dette er selvfølgelig, at vi forventer at tyskerne går langt i turneringen - og derfor naturligt også kommer til at spille mange kampe. Jo flere kampe, jo flere muligheder for at lave mål.

Thomas Müller er frontfigur for adidas X15-modeller! Se hele udvalget af tyskerens favoritstøvler lige her!

Og kombineret med, at Thomas Müller tilbage i VM-slutrunden 2010 i Sydafrika blev delt VM-topscorer, samt blev toer på listen i det efterfølgende VM i Brasilien, hvor hans hold gik hele vejen, gør ham til en naturlig kandidat til topscorertitlen. Dog vil kun tiden vise om Müller fortsætter sin utrolige stime af gode præstationer til slutrunder....

Hvordan rangerer du Thomas Müller på din liste over mulige topscorere til EM-slutrunden? Følg med på SPORTMASTER.dk hvor vi frem imod slutrundestart i juni selvfølgelig har kæmpe fokus på den store begivenhed - og selvfølgelig bringer endnu mere fedt indhold med fokus på årets største fodboldbegivenhed. Allerede i den kommende uge har vi nemlig fokus på endnu en topscorerkandidat...

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo