Gå til forside

26. JANUAR, 2017

DANIEL HEINZE - LIVET SOM PROFESSIONEL BOKSER

Struktur er det alt overskyggende i bokseren Daniel Heinzes hverdag. Hans hverdag er nemlig nøje tilrettelagt, fra han står op til han går i seng.

Vi møder Daniel en mandag morgen i Jyderup et stykke uden for Sorø. Han er i gang med dagens første træning sammen med sin træner og tidligere europamester i boksning Thomas Damgaard.

Træningen er en blanding af boksetræning, sparring og styrketræning, og Daniel giver sig fuldt ud. Man er ikke i tvivl om, at han er 100% dedikeret til boksningen og træner hårdt for at nå sine mål.

Daniel er en del af Danish Fight Night, og boksede sin seneste kamp i december, hvor han besejrede spanieren Jose Miguel Fandino over ti runder.

Kom tæt på Daniel Heinze – følg hans dag som professionel bokser her

Find vores udvalg af udstyr og tøj til boksning her.

Da træningen er slut følger vi med Daniel til hjemmet i Sorø, hvor planen siger frokost og hvile, før eftermiddagens træning starter.

Mens Daniel tilbereder sin frokost, fortæller han løst og fast om sit liv og drømme, mens hunden Milo holder ham ved selskab i køkkenet, og det skinner hurtigt igennem, at Daniel er meget mere end det lidt hårde ydre med tatoveringer og store muskler.
Han fortæller blandt andet om kærligheden til hans kone og familie, og så afslører han, at han bliver bange, når han får sin modstander at vide. For selvom han er stor og stærk, er modstanderen det jo også. Heldigvis vender frygten for modstanderen sig efter et døgns tid til fokus, for Daniel er jo klar til kampen.

Du kan opleve Daniel Heinze i ringen, når han den 11. februar 2017 bokser hovedkampen til Danish Fight Night i København. Modstanderen er endnu ikke offentliggjort, men vi tør godt at love, at Daniel er klar. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo