Gå til forside
10. SEPTEMBER 2017

Bryd dine grænser med Nike’s Zoom Serie

Zoom Air er blevet en af hjørnestenene i Nike udviklingen af især de hurtige løbesko. Velkendte og etablerede modeller udvikles nu med Zoom Air. Og helt nye modeller opstår med Zoom Air, som en væsentlige del af skoens støddæmpningen.

Zoom Air er Nike dynamiske og responsive støddæmpningsteknologi, som specielt er velegnet i de hurtige løbesko fra RUN FASTER siloen. Der hvor en hurtig og effektiv afvikling og afsæt er i fokus. Nyeste eksempel på en sådan løbesko er de nye Nike Zoom Fly, som snart rammer Sportmasters hylder.

Nike Zoom Fly opstod under Nikes Breaking2 projekt, hvor tre af verdens bedste maratonløbere gjorde et forsøg på at bryde 2 timers grænsen for at gennemføre en maraton. Altsammen foregik det på den legendariske Monza Bane, Ferraris hjemmebane i Italien, hvor det næsten lykkedes for Eliud Kipchoge at bryde grænsen for løbe de godt 42 km ved at gennemføre i  2:00:25 time.

Se vores store udvalg i Nike løbesko her. 

Hvad er det så helt præcist Zoom Air kan? Zoom Air fungerer som et ekstra spark i afsættet, når sålen bliver trykket sammen ved landing. Zoom Air puden søger straks tilbage til sit udgangspunkt pga trykket inden i. Dette “spark” retur er ikke kun til gavn under konkurrence, men kan også være en stor hjælp på dine daglige træningsture.

Derfor bruger Nike også Zoom Air som støddæmpning i modeller til de daglige træningsture, som fx i Zoom Air Pegasus og  Zoom Air Structure. De er to af Nike mest klassiske løbesko modeller og måske overhovedet - Pegasus med intet mindre end 34 versioner. Nu kommer Nike Zoom Air Structure 21 i en både ny, lettere og forbedret udgave.

Structure 21 er bygget op omkring den samme mellemsål, som i 20’eren. Det er en løbesko til den overpronerende løber med samme type Dynamic Support som sidst. Structure 21 er derfor stadig ret så stabil en løbesko. Ydersålen har fået et nyt materiale i forfoden med et forbedret greb og afsæt i underlaget.

Er du i tvivl om din løbestil, så find din lokale Sportmaster og få lavet en løbetest her. 

De største ændringer finder man i den nye, stærkere og lettere overdel. Den nye Flymesh overdel i en stærkere og mere åndbare Warp Knit kvalitet, er lavet seamless, altså uden syninger. Den giver både bedre styrke og hold omkring foden. Samtidig er det betydeligt lettere end den gamle Flymesh.

Kombineret med sok-konstruktion i insteppet og et snøresystem med Flywire, sikrer det, at foden ligger sikkert låst fast i skoen under hele din løbetur. Alt sammen små men mærkbare ændringer, og især den lette vægt vil gøre Zoom Air Structure 21 til din foretrukne træningssko på både hurtige, rolige og lange løbeture.

For første gang kom en Nike Air Pegasus med ekstra støddæmpning i både hæl og forfod i starten af 2017. Nike Zoom Air Pegasus 34, som så dagens lys i foråret, har både Zoom Air under både hæl og forfoden. Et tydeligt og markant løft af Pegasus til det bedre, og lige nu lander Zoom Air Pegasus 34 i en række nye og friske farver til kvinder, mænd og børn.

Hvad synes du om Nike Zoom Air løbeskoene og hvad er din foretrukne model? Fortæl os inde på Sportmaster - Vild med løb’s facebookside eller smid et billede på Instragram #Vildmedløb

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo