Gå til forside

21. NOVEMBER, 2016

FIND FOKUS PÅ REJSEN MED ADIDAS Z.N.E TRAVEL HOODIE

Med lanceringen af adidas Z.N.E Travel Hoodie fortsætter adidas den stærke kurs de lagde med deres Athletics kollektion tilbage i september.

Kort fortalt er adidas Athletics en ny fortolkning af det traditionelle træningstøj, som atleter bærer før og efter træning og konkurrence. Med kollektionen ønsker adidas at give atleter de optimale forudsætninger for at finde ro og fokus, inden en toppræstation – uanset om det er til hverdagen, før en kamp eller som med den nye Z.N.E hoodie til rejsen.

Find fokus på rejsen. Find adidas Athletics kollektionen og Z.N.E Travel Hoodie her

For mange atleter er rejsetid en del af gamet, men rejsetid er, uanset om det er i bil, tog eller med fly, trættende, og det kan gå ud over præstationen. Netop derfor har adidas udviklet deres populære Z.N.E hoodie i en rejseversion.

Den store hætte, vi så på Z.N.E hoodie, er også at finde på Z.N.E Travel hoodie, hvor den er designet til at holde distraktioner ude og minimere støj fra omgivelserne. Træk den op, når du har brug for at helt lukke af eller sove uforstyrret.

Særligt ved Z.N.E Travel hoodie er lommerne, som gør det let for dig at have det mest nødvendige lige ved hånden. Både inderlommen og de yderste lommer er gjort ekstra store, så du har plads til dine ting. Samtidig er trøjen udstyret med en lomme på ærmet, som let kan tilgås. Inderlommen er desuden designet således, at du kan se og bruge din smartphone igennem lommen.

Vil du vide mere om adidas Athletics og Z.N.E, så læs med her

Luk omverdenen ude og hold fokus på din egen destination. Med den store hætte og lommer, lukker Z.N.E Travel Hoodie støjen fra rejsende ude, samtidig med at du kan have det mest nødvendige lige ved hånden.  

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo