Gå til forside

6. SEPTEMBER, 2016

ADIDAS Z.N.E HOODIE TIL MENTALT FOKUS OG MAKSIMAL PRÆSTATION

adidas Z.N.E Hoodie er, med en unik hætte og højteknologisk tekstil, designet til at opnå et fuldstændigt mentalt fokus inden sportspræstationer - om du er fodboldspiller, løber, tennisspiller eller noget helt fjerde. Uanset hvad du, udøver er du en atlet, og Z.N.E Hoodie er bygget til dig. Læs mere nedenfor! 

adidas beskriver selv Z.N.E som en helt ny fortolkning af det traditionelle overtøj, som atleter bærer inden træning eller konkurrence. Det er designet til at maksimere atletens fokus under forberedelsesperioden op til en konkurrence og præstation. Når man har trøjen på, er man heller ikke i tvivl om, at der er tale om en helt særlig hoodie, som både kan anvendes til træning, konkurrence og i hverdagens forberedelser til de store præstationer.

Bygget til atleter! Kollektionen af Athletics-produkter - inkl. Z.N.E Hoodie kan du finde online på SPORTMASTER.dk lige her!

Med det forestående efterår - og de faldende temperaturer - er den spritnye Athletics-kollektion fra adidas perfekt til årstiden. Hoodien er ikke bare mobil og fleksibel, men overraskende varm og den vil med sikkerhed blive en af dine favoritter, så snart du første gang hopper i den revolutionerende hoodie fra adidas.

adidas Z.N.E Hoodie er udviklet ud fra tre nøglebegreber; reducere lyd fra omgivelserne, mindske synlige forstyrrelser samt at give maximal bekvemmelighed og komfort. Den noget oversized hætte er designet med dobbelt lags sider og front paneler for at fjerne distraktioner og holde atleten varm og fokuseret på én og samme tid.

Selve materialet består af en kombination af bomuld, polyester og elasten, som giver maksimal komfort. I kombination med den specialdesignet sømkonstruktion ”Made to Move”, får du maksimal bevægelighed og lommer med skjulte lynlåse giver dig mulighed for at opbevare dine løse genstande på farten.

Z.N.E Hoodien lander online d. 07.09.16 som en del af adidas’ helt nye kategori af sportstøj -  nærmere kendetegnet adidas Athletics. Med Z.N.E Hoodie kan du udtrykke din stil før og efter træning og finde maksimalt fokus. Hvad end du er fodboldspiller, løber, tennisspiller eller noget helt fjerde - så er du en atlet! Og Athletics-kollektionen er bygget til dig. Shop hele kollektionen her!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo