Gå til forside

14. DECEMBER, 2016

NYT LOOK. NY OVERDEL. SAMME TEKNOLOGI

En tidlig julegave til løbere såvel som sneakerheads. adidas har lanceret en ny Ultra Boost med opdateret look og overdel - selvfølgelig med samme ikoniske Boost-teknologi. Men skynd dig! Som altid er det en model der forsvinder hurtigt...

Det er altid forbundet med enorm hype når adidas lufter sløret for nye varianter af den efterhånden ikoniske Ultra Boost. En sko der ikke længere bare er, at betegne som en løbesko i absolut topklasse.

Den er ligeså blandt de mest hypede sneakers fra det tyske brand med tre striber - og har vel efterhånden etableret sig som værende et mere etableret element i modebilledet end i dens oprindelige klasificering som en rendyrket løbesko. Vi er ikke desto mindre store tilhængere af den i begge "miljøer hvor den absolut har sin berettigelse...

Modellen der netop er lanceret må i allerhøjeste grad siges, at være en tidlig julegave til alle Ultra Boost-fans. Og hvad der kun er med til, at gøre den nye Ultra Boost-historie endnu mere interessant er faktummet, at der ikke bare er tale om en ny farveopdatering, men ligeså en introduktion til en ny type overdel i den velkendte og revolutionerende Primeknit-teknologi. 

Modellen er, så at sige, den tredje opdatering vi har fået lov at stifte bekendtskab med i Ultra Boost-regi siden lanceringen tilbage i januar 2015 - og efter at have fået lov og teste denne som både sneaker og løbesko kan vi kun anbefale, at du får anskaffet dig et par. Du vil på ingen måde fortryde det!

De nye Ultra Boost i sort er selvfølgelig tilgængelige allerede nu på SPORTMASTER.dk samt i udvalgte butikker - både til herre og damer. Ligeså har adidas også løftet sløret for en blå udgave af de nye Boost, som du kan se meget mere til lige her! Shop udvalget af Ultra Boost her - og husk at følg os på både Facebook og Instagram.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo