Gå til forside

14. DECEMBER, 2016

HYPE! BLÅ ULTRA BOOST MED NY PRIMEKNIT-OVERDEL

Ikke til den klassiske sorte Ultra Boost? adidas har lanceret en blå udgave af Ultra Boost'en, som med sin nye overdel tager den hypede adidas-sko til et nyt niveau. Du skal være hurtig - de forsvinder hurtigt!

Blandt de allermest hypede adidas-sko på markedet! Det tager vi, på ingen måde, munden for fuld ved at sige når vi skal betegne hvilken status Ultra Boost'en efterhånden har fået på sneakermarkedet. En sko der, først og fremmest, lanceredes som "verdens bedste løbesko" - og bevares det ER også en løbesko. Grundet sin vanvittigt lækre, nye, Primeknit-overdel og revolutionerende Boost-teknologi er der absolut tale om en løbesko fra øverste hylde til den neutrale løber.

Ultra Boost'en har derfor absolut sin berettigelse både som løbesko - men ikke mindst som sneaker hvor både look, pasform og komfort sørger for, at du i mange tilfælde ikke har lyst til, at gå i andet. Den nye Primeknit-overdel er den tredje i rækken af overdele, som har været at finde på topmodellen i Boost-serien - og den er absolut anbefalelsesværdig!

Om du er til den klassiske sort/hvide farvekombination eller den blå er de selvfølgelig tilgængelige på SPORTMASTER.dk. Men vi kan igen kun understrege, at det normalt er sko der forsvinder på kort tid - så det er op til dig hvor hurtigt du vil anskaffe dig et par. Det kan hurtigt blive for sent!
Shop hele vores udvalg af Ultra Boost lige her!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo