Gå til forside

15. JANUAR, 2018

Adidas COPA 18.1 ’Coldblooded’ Pack. Seneste tilføjelse til COPA-familien

Nyt år – nye opdateringer. Adidas introducerer den seneste tilføjelse til COPA-familien med introduktionen af ’Coldblooded’-udgaven af COPA 18.1. Læs mere om støvlen lige nedenfor!

Ofte står COPA-støvlerne i skyggen af de tre andre velkendte siloer hos adidas – Nemeziz, X og Predator. Med introduktionen af COPA 18 er der ikke desto mindre lavet en smule om på dette ift moderne teknologier og look så den, i vores øjne, nu er fuldt på højde med de andre. Først og fremmest med introduktionen af ’Skystalker’-versionen og nu i den seneste ’Coldblooded’-farvevariant som kickstarter adidas-lanceringerne for 2018.

OPDATEREDE TEKNOLOGIER - KLASSISK LOOK...

I forbindelse med introduktionen af ’Skystalker’ Pack præsenterede adidas en opdateret udgave af COPA-støvlerne i en 18.1-udgave, som rent faktisk har nogle ret markante forbedringer med sig når den sammenlignes med forgængeren 17.1.

Opdateringer der selvfølgelig også gør sig gældende på den senest opdaterede udgave. Du kan læse mere præcist om de teknologiske opdateringer i en sammenligning med 17.1 i artiklen lige her.

I ’Skystalker’ Pack introducerede adidas samtidigt deres tema omkring diverse rovdyr som værende inspirationskilde til deres kommende fodboldstøvlekollektioner. I ’Skystalker’ primært bundet op på falke, ørne og andre rovfugle, mens at ”turen” nu er kommet til koldblodede organismer, som i modsætning til pattedyr og fugle ikke har en konstant kropstemperatur. Det har ledt til navnet ’Coldblooded’. Stay tuned….

De spritnye COPA 18.1 ’Coldblooded’ lander online på SPORTMASTER.dk d. 25. Januar hvor du selvfølgelig har mulighed for at få personificeret støvlerne med GRATISiD – inklusiv emojis. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo