Gå til forside

7. DECEMBER, 2017

ADIDAS COPA 18 'SKYSTALKER PACK'. KÆRKOMMEN OPDATERING TIL DEN KLASSISKE LÆDERSTØVLE

’Skystalker' Pack byder ikke bare på sprøde farveopdateringer på X og Nemeziz samt relanceringen af Predator. Den klassiske COPA-silo har fået en teknologisk overhaling, som i vores verden løfter støvlen til et nyt niveau. Læs mere om læderstøvlen lige her!

Den står ofte i skyggen af de tre andre siloer, men i vores verden har den i allerhøjeste grad sin berettigelse i adidas’ støvlekabinet. Efter afskaffelsen af læderversionerne i både X-siloen, før ACE-modellen og nu i Predator er Copa-modellen reelt den eneste løsning hvis du er tilhænger af læderstøvler – medmindre du selvfølgelig er adidas-sponsoreret og får dem speciallavet. Her har vi selvfølgelig ikke Copa Mundial med i ligningen – den er lidt en historie for sig selv…

OPDATEREDE TEKNOLOGIER - KLASSISK LOOK...

I forbindelse med introduktionen af ’Skystalker Pack’ har adidas nemlig valgt at præsentere en opdateret udgave af Copa-støvlerne i en 18.1-udgave, som rent faktisk har nogle ret markante forbedringer med sig når den sammenlignes med forgængeren 17.1.  

Det ses først og fremmest på forfordens overdel, som selvfølgelig er produceret i et uhyggeligt blødt og smidigt materiale af naturligt kængurulæder. Ret hurtigt lægger man også mærke til et ret så fremtrædende element under lædermaterialet, som kort fortalt er en form for intern cage kaldet X-Ray der både sikrer dig bedre pasform, komfort og et tættere touch på bolden som må siges at være mantraet for en støvle som Copa 18.1.

Støvlen er udover dette også beriget med adidas’ efterhånden ret så velkendte SprintFrame-ydersål, mens at der ligeså omkring støvlens pløs og følgende integrering af denne virkelig også er sket forbedringer. Modsat på Copa 17.1 er pløsen nemlig fastintegreret i støvlens kængurulæderoverdel, som giver dig en sømløs fornemmelse og en markant forbedret oplevelse af Copa-støvlerne.

Det eneste vi stejler en smule er stadig den meget lange pløs på støvlen, som i vores øjne går en smule for højt op på vristen/anklen – og desværre ikke helt er bygget til at folde nedover snørrebåndene hvis vi skal give vores helt ærlige mening. Vi håber på sigt, at chefdesignerne hos adidas kunne finde på at forkorte denne en smule. Så kunne vi godt have en fornemmelse af, at endnu flere af Europas topspillere kunne finde på at rocke et par Copa 18.1. Måske endda Toni Kroos….

Du kan shoppe de nye Copa 18-støvler i flere forskellige prisniveauer allerede nu på SPORTMASTER.dk med GRATISiD på HELE sortimentet. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo