Gå til forside

22. NOVEMBER, 2016

ADIDAS INTRODUCERER ACE 17+ PURECONTROL MED BOOST-TEKNOLOGI

2016 bød b.la. på årets helt store innovation med lanceringen af ACE 16+ PureControl i februar. Selv med en måned tilbage af året kigger vi allerede ind i '17 og byder adidas ACE 17+ PureControl velkommen. En videreudvikling af 16'eren - og nu med Boost-teknologi! Ja - BOOST-TEKNOLOGI! Bliv klogere nedenfor...

Der står helt bestemt adidas, PureControl og "laceless", i overskrifterne, når støvleåret 2016 skal beskrives. Et år hvor innovationen i fodboldstøvler har nået nye højder - men som allerede nu, frem imod 2017, ser ud til at skulle overgås.

Sløret er nemlig netop blevet løftet for ACE 17+ PureControl, som selvfølgelig er arvtageren til 16'eren. Modeller der på mange områder minder om i hinanden, men som noget helt nyt har fået inkorpereret adidas' ikoniske Boost-teknologi i støvlens sål. Netop som man troede, at en fodboldstøvle ikke kunne blive vildere... Og så, i øvrigt, i et helt legendariske adidas-farver! Behøver vi nævne Predator...?

En teknologi, som Boost, er selvfølgelig med til, at optimere støvlens komfort endnu mere end hvad tilfældet var på PureControl'en i 16-udgaven. I forlængelse af dette har man ligeså ændret på støvlens overdel hvor en spritny 3D-tekstureret overdel har erstattet den coatede Primeknit-overdel.

Der er ikke desto mindre hold fast i både SprintFrame-konstruktionen der i allerhøjeste grad også var et af de største højdepunkter på introduktionen tilbage i februar hvor den, nærmest, legendariske ydersål gjorde comeback.

Udover SprintFrame-elementet er der ligeså heller ikke rørt med Purecut-Sock silhuetten, som ligesom tidligere strækker sig ned over vristen i samme type materiale som forgængeren. Tilmed er støvlen selvfølgelig også stadig beklædt med NSG-teknologi som i al type vejr sørger for, at dit touch ikke lider last - om det er vådt eller tørt.

Sidst, men ikke mindst er knopkonstruktionen, samt antallet, fuldstændig identisk med 16'eren og henvender sig derfor stadig til spilleren der styrer slagets gang med hurtige vendinger og afgørende aktioner i form af assists og mål. Allerede nu kan du vel forudse et vanvittigt Boot/Kit-match når Paul Pogba og Juan Mata trækker i deres nye rød/sorte ACE 17+ PureControl og matcher Man. Uniteds hjemmebanesæt?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo