Gå til forside

31. JANUAR, 2017

ACE, MESSI, X OG COPA17. ADIDAS LANCERER DEN FULDE BLUE BLAST KOLLEKTION

ACE 17+ Purecontrol var første step. Hele Blue Blast-kollektionen har nu set dagens lys. Nye farveopdateringer på X16, Messi 16 og COPA17-støvlerne fuldender adidas' nyeste kollektion af fodboldstøvler. Tjek dem ud længere nede og shop dem allerede nu med dag-til-dag levering!

2017 tegner til at blive et godt år! adidas fortsætter i hvert fald det succesfulde år 2016 med støvlelanceringer der i begyndelsen af januar introducerede os til Chequered Black Pack - og som nu følges op med en storstilet lancering af "Blue Blast". En kollektion der på tværs af alle fire siloer - ACE, X, Messi og COPA17 - byder på nye farveopdateringer i stærke, stærke farver.

adidas kickstartede Blue Blast-lanceringen med introduktionen af den fuldt opdaterede ACE 17+ Purecontrol - der altså nu følges op af farveopdateringer på de tre yderligere siloer, som du kan få et nærmere kig på nedenfor!

Det store arsenal af "kaosspillere" fra adidas har nemlig også fået nyt værktøj i form af farveopdateringen på X16-støvlerne i en ret så karakteristisk blå og pink variant. Rent konstruktionsmæssigt er der intet nyt under solen på hverken X16+ Purechaos eller X16.1, som hver især repræsenterer de to topmodeller i X-siloen og som siden introduktionen i sommeren '16 har været blandt de mest populære støvler hos os!

Du kan shoppe adidas fodboldstøvler lige her!

Der er imidlertid også landet en ny opdatering på adidas' seneste silointroduktion - nemlig COPA17. En model der introduceredes i forbindelse med Red Limit-lanceringen og vel allerbedst beskrives som en moderne klassiker. Den uhyggeligt bløde overdel i kængurulæder leder selvfølgelig tankerne tilbage på "The Godfather" af læderstøvler Copa Mundial, hvortil det moderne aspekt i COPA 17.1 selvfølgelig kommer til udtryk omkring den implementerede SprintFrame-ydersål som ellers kun har været forbeholdt X og ACE-støvlerne.

Blevet småforelsket i Blue Blast-støvlerne fra adidas? Find dem online allerede nu med dag-til-dag levering!

Det giver derfor en langt mere moderne læderstøvle, som vi må tilstå virkelig har sin berettigelse i adidas' støvekabinet - uagtet at man ikke har nogen profiler den. Så er COPA 17 - både fra topmodel og ned i de billigere prispunkter - virkelig en test værd hvis du har en forkærlighed for læderstøvler med et moderne touch.

Ej at forglemme har adidas' også en hvis Hr. Messi i folden. En spiller der igennem et længere stykke tid, selvfølgelig fristes man til at sige, har haft sin helt egen signaturstøvle - kun det bedste til den bedste! Blue Blast-kollektionen indeholder derfor selvfølgelig også en farveopdatering herpå. En opdatering vi skal være helt ærlige, at sige vi ikke var helt forelskede i da vi så den første gang. Ikke desto mindre må vi også tilstå, at den er vokset en smule på os da vi først så den på fødderne og i sit rette element - bl.a. på Kasper Dolberg.

 

Om du er mest til Dolbergs valg og træder i Pureagility-modellen eller superstjernen Messi selv og hopper i den, rettere sagt, "almindelige" topmodel Messi 16.1 skal vi lade være helt op til dig. Du får en støvle i absolut topklasse ligegyldigt hvilken du vælger.

Hele Blue Blast-kollektionen er allerede nu tilgængelig på SPORTMASTER.dk - ligesom at du i langt størstedelen af vores butikker vil kunne Blue Blast-støvler fra adidas. Vi har dog selv svært ved at vælge hvilken af siloerne vi er størst fan af i denne ombæring! Og derfor vil vi så gerne høre din mening. Følg os på Facebook, Instagram og Snapchat @vildmedfodbold - så misser du ikke vores daglige fodboldlir og muligheden for, at komme med "bag kulisserne" når vi anmelder produkter samt meget mere.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo