Gå til forside

21. JANUAR, 2016

SNØRREBÅND ER OVERFLØDIGE - ADIDAS ACE 16+ PURECONTROL ER LANCERET!

"No laces necessary". Med disse ord har adidas endnu en gang revolutioneret fodboldstøvleverdenen med introduktionen af ACE16+ Purecontrol. Få et nærmere kig på støvlen lige her og bliv klogere på hvad den egentlig byder på.

Det var en opsigtsvækkende dag tilbage i november 2015, da adidas for første gav os et indblik i, hvad der senere hen skulle vise sig at være, adidas ACE16+ Purecontrol. En støvle der byder på flere revolutionerende og innovative tiltag, som man som støvlenørd kun kan slikke sig om munden omkring. Man har f.eks implementeret en gammel kending af adidas-støvler - nemlig SprintFrame i en 2.0 version som tidligere har været, at finde på tidligere AdiZero-modeller. 

Ikke desto mindre kan vi ikke løbe fra, at det er en snørreløse overdel der fortjener AL opmærksomheden - og dette med rette. Det "normale" snørresystem i en fodboldstøvle er erstattet af tre nøglefaktorer der i samspil skal sørge for, at give det mest optimale fit muligt.

En "TPU Cage" er en af de allervigtigste faktorer for, at dette har kunnet lykkes. Dette i samspil med den unikke knittede overdel, samt et specielt konstrueret TechFit-system på indersiden af støvlen, gør at støvlen holder sig i et locked fit - og samtidigt giver den reneste sparkeflade man kan forestille sig.

Se hele vores udvalg af adidas fodboldstøvler 

I ACE16+ har gennemgået alverdens tests for, at kunne opfylde de krav topspillerne har til deres udstyr - hvor specielt spillere som Mesut Özil og Ivan Rakitic har været væsentlige medspillere i udviklingen af den allerede ikoniske fodboldstøvle fra den tyske sportsgigant.

Som nævnt ovenfor er der også på knopsystemet sket markante ændringer fra ACE15 og til ACE16+ da "second layer" knopsystemet er fjernet og dermed gør plads til et mere klassisk et af slagsen med 11 runde knopper der giver spillere som Rakitic, Oscar og Özil de allerypperste forudsætninger for, at diktere spillet. De 11 knopper er, at finde på en sålkonstruktion der med det samme ledte vores tanker tilbage på gamle AdiZero-modeller hvor SprintFrame-konstruktionen var en væsentlig faktor i hvor stor succes den model havde.

SprintFrame-konstruktionen på ACE16+ konstrueret i en 2.0 version, som nok igen skal vinde indpas hos de der tidligere har været tilhængere af denne. En konstruktion der samtidigt har medvirket til, at den nye controlsilo fra adidas er helt nede og veje ca. 230 gram.

Det har utvivlsomt været med sommerfugle i maven, at adidas har lanceret den nye ACE16+ Purecontrol. Og Vice President of Design hos adidas' fodboldafdeling ligger heller ikke skjul på, at det er noget ganske specielt: "ACE16+ Purecontrol er allerede nu udset, til at være en vores mest ikoniske lanceringer nogensinde. Vi har fjernet det, som på normalt vis er at finde på enhver fodboldstøvle - snørrebåndene. Resultatet er en unik silhouette med et fantastisk smukt look. En silhouette og look der ikke bare gør den unik, at kigge på - men vigtigst af alt giver vores spillere en så ren og god sparkeflade som muligt."

ACE16+ Purecontrol er bestemt en af de største lanceringer vi har set i mange år. Er det noget du føler sig nødsaget til, at få testet? Og hvad er dine generelle tanker om et par fodboldstøvler uden snørrebånd? Mener du det er en nødvendighed eller er du enig med adidas? Lad os høre din mening om de revolutionerende adidas fodboldstøvler via vores sociale medier på Facebook og Instagram @vildmedfodbold.