Gå til forside

9. FEBRUAR, 2017

MED ELLER UDEN SNØRRE? ACE 17.1 PRIMEKNIT BLUE BLAST

Tiltaler de snørreløse modeller dig ikke? Omend du gerne vil opleve ACE 17's opdaterede hybridoverdel med Primeknit samt den nye komprimerende Techfit-konstruktion. Så er ACE 17.1 Primeknit svaret. Bliv klogere på ACE 17.1-modellen nedenfor og shop dem med GRATISiD - inklusiv emojis - længere nede i artiklen.

Innovationen omkring ACE17+ Purecontrol er løbet med langt størstedelen af opmærksomheden siden lanceringen, af den fuldt opdaterede udgave, i slutningen af januar måned. Og lad os understrege, at Purecontrol'en virkelig fortjener opmærksomheden! Men netop af den årsag føler vi desværre, at en af modellerne i samme "familie" måske ikke helt har fået den opmærksomhed den fortjener. Vi taler selvfølgelig om "lillebroderen" til Purecontrol'en - nemlig ACE 17.1 Primeknit.

Allerede forelsket i ACE 17-serien fra Blue Blast-kollektionen? Shop dem online med GRATISiD og dag-til-dag levering lige her!

Vi behøver som sådan ikke pakke noget ind. For ja, der er forskel på de to topmodeller i adidas' ACE 17-serie af fodboldstøvler. Men forskelle behøver ikke være negativt, nærmere tværtimod. For i ACE 17.1 Primeknit får du en topmodel udover det sædvanlige. Hvorfor vi mener som vi gør skal vi hjertens gerne forsøge, at gøre dig klogere på nedenfor!

-Ny Techfit Compression Sock

Nøjagtigt som det er tilfældet på "storebroderen" er ACE 17.1 Primeknit også blevet udstyret med en opdateret Techfit-konstruktion omkring den velkendte Primecut-silhuet. En konstruktion der er "en del" af den overordnede betegnelse som ny hybridoverdel - anden del beskrives selvfølgelig længere nede...

 Tjek vores udvalg af adidas fodboldstøvler her!

Modsat "storebroderen" er Blue Blast-udgaven af ACE 17.1 100% identisk med modellen fra Red Limit-udgaven - og derfor stiftede vi faktisk allerede bekendtskab med denne tilbage i november måned. Den nye type materiale er derfor med til at give en langt mere komprimerende fornemmelse. En fornemmelse der selvfølgelig forstærkes med snørrebåndene i den opdaterede "One Piece-overdel" samt det nye Primeknit-materiale der øger din fornemmelse af lockdown omkring forforden betragteligt. Og som repræsenterer "anden del" af den førnævnte nye hybridoverdel.

-SprintFrame og mere strømlinet konstruktion

Ganske som nævnt ovenfor er Blue Blast-udgaven af ACE 17.1 100% identisk med modellen fra Red Limit-udgaven. Vi føler ikke desto, at det er på sin plads at give denne lidt ekstra opmærksomhed og derfor også sammenligne den en smule med dens virkelige forgænger - nemlig ACE 16.1. Og hvor er der dog sket store forbedringer!

Én ting er den førnævnte opdatering på overdelen, men selve støvlens konstruktion omkring SprintFramen, ydersålen og generelt smallere konstruktion og strømlining er næsten det bedste ved ACE 17.1.Hvor ACE 16.1, i vores øjne, føltes en smule klodset er dét her en markant anderledes oplevelse, som vi kun kan anbefale.

Purecontrol eller ACE 17.1? Det kan være svært, at vælge. Men hvad end du finder frem til har vi selvfølgelig løsningen til dig på SPORTMASTER.dk. Shop hele ACE 17-kollektion fra Blue Blast lige her. Kollektionen er selvfølgelig tilgængelig med dag-til-dag levering og GRATISiD. Et koncept vi netop har udvidet yderligere til nu også at indbefatte emojis - i allerbedste Paul Pogba-stil. Det er jo ikke for sjov, at han er frontfigur for ACE-siloen. Følg os på vores sociale medier på FacebookInstagram og Snapchat. Tilføj os på 'vildmedfodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo