Gå til forside
4. februar 2019

FEM løbesko til sæsonen

 
Fem fede løbesko til den nye sæson!

Er du på udkig efter de løbesko, der skal være dine tro følgesvende, når du de næste mange måneder tilbagelægger kilometer efter kilometer? Man kan jo løbe året rundt, men efterhånden som den nye sæson går i gang, kan vi så småt sige farvel til den ekstreme kulde og goddag til løbeturene i smukt og lidt lunere vejr. Og så er det jo også på sin plads at finde sig nogle passende nye løbesko. Måske leder du endda efter noget, der kan gøre dig klar til Copenhagen Marathon, der i år løber af stablen for 40. gang?

Her får du fem fede bud på nogle af de fantastiske løbesko til mænd og kvinder, som denne sæson byder på. Afsted med dig!

 

 
Nike Air Zoom Structure 22

Let og særdeles effektiv. Det er nogle af nøgleordene for Air Zoom Structure-skoen, der nu er noget til version nummer 22 i rækken. Den fede Nike-sko er en af den slags sko, som hele verdens løbere nyder rigtig godt af. Skoen er til den pronerende løber og den giver dig en dynamisk støtte, der sørger for en jævn og stabil overgang i dit løb og dine tråd. Zoom Air-enheden og Duralon-gummi i forfoden giver dig en effektiv stødabsorbering. Noget af det nye ved 22’eren er, at overdelen er let, fuldstændig sømløs, og den er lavet med specialudviklet mesh, der skal ventilere, støtte og sørge for at give dig en yderst svedtransporterende oplevelse. Skoen ser selvfølgelig også utrolig cool ud.


 

 

 

 
Adidas Solar Glide ST

Vil du have fødderne i en stabil løbesko, der giver dig en fremragende oplevelse, når du skal ud på de lange distancer? Så er bare med at gå Solar Glide ST på. Den fede sko fra adidas er til dig, der vil have komfort, stabilisering og en dejlig blød fornemmelse til den lange tur. Og så passer den til den pronerende løber. Skoen er lavet med et dobbeltlag af det geniale Boost-materiale gennem skoens fulde længde. Det sikrer en omgang enestående bounce for hvert skridt, og der ryger der energi lige tilbage i bentøjet med hvert skridt, du tager. For den populære Boost-teknologi fra adidas er skabt til at returnere energi. Skoen er designet med Fitcounter-hælkappen, der fastlåser foden, men fint giver akillessenen lov til at bevæge sig frit. Og det er netop den slags komfort, der er kendetegnende ved Solar Glide ST.


 

 

 

 
Nike Air Zoom Pegasus 35

Pegasus’en er en klassiker, som de fleste efterhånden har haft på fødderne eller i hvert fald kender til. Version nummer 35 i rækken af den lækre Pegasus skuffer selvfølgelig ikke. Der er flere opdateringer i denne udgave, men hovedfokus er i den grad på komfort og den behagelige løbetur. Denne sko er til neutrale løbere. 35’eren har en ny og forbedret overdel, som er lavet i et tolags-mesh, hvor blandt andet det nederste snørehul er fjernet for at gøre skoen mere fleksibel end tidligere udgaver. Man har en bedre og mere præcis ankelstøtte, mens man også har flyttet hælkappen en smule, så løberen får en blødere oplevelse for hver eneste meter, der bliver løbet. Skoen er også blevet lettere end sine forgængere, og det er bare endnu et tegn på, at målet er en sko med komforten helt i top.


 

 

 

 
Asics GEL-Kayano 25

GEL-Kayano er efterhånden blevet en gedigen klassiker, når det kommer til løbesko. Det bliver kaldt en decideret sværvægter – og med god grund. Skoen er slidstærk, let, har god stabilitet og fantastisk støddæmpning. For hver version af Kayano’en kommer der små justeringer og opdateringer. Denne gang er det blandt andet blevet til en ny mellemsål, der er fyldt med det suveræne FlyteFoam. I bunden af mellemsålen er det FlyteFoam Lyte, og ovenpå ligger der FlyteFoam Propel. De to teknologier giver skoen en fremragende bounce-effekt og giver dig et hurtigere afsæt. Derudover har skoen også fået en lækker opdatering af overdelen. Det betyder blandt andet super plads til tæerne og opdateret mesh-materiale. Skoen er til den pronerende løber, og den er en fremragende løbesko til de lange ture.


 

 

 

 
Asics GT-2000 7

Her er endnu en af de fantastiske sko til de lange ture. Den fremragende GT-2000 7 fra Asics er til pronerende løbere og er en decideret solid løbemakker, der er spækket med lækre funktioner. Den nye og forbedrede mesh-overdel er super åndbar, giver en skøn ventilation og har en god pasform. Det sørger også for en lethed, der virkelig kan værdsættes på de mange kilometer. Men noget, der kan være endnu vigtigere for nogen, er 7’erens tåboks, der er blevet gjort større og derfor giver mere plads til fødderne ved dit afsæt – det nyder storetåen især! GT-2000 7 har selvfølgelig også stødabsorberingen i top. Mange løbere elsker skoen, og den er da også et fremragende bud på en af sæsonens stærke spillere, når der skal trænes op til halvmaraton og de endnu længere ture.


 

Nu skulle dine fødder gerne være klædt på til den nye løbesæson. Og så er det jo bare med at komme ud på vejene, stierne og alle de mange ruter, der skal prøves af. God tur!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo