Hvad leder du efter?

Drømmer du om at løbe et maraton? Eller er du garvet, og har du lyst til endnu engang at tilbagelægge de 42,195 kilometer? Så er det i 2019, du skal gøre det! For anledningen er perfekt, når Telenor Copenhagen Marathon fejrer intet mindre end 40 år på bagen.

I anledning af 40-årsjubilæet forvandles vores løbeformat, Rømers Corner, til en løbeskole med det formål at klæde dig godt og grundigt på - på vejen mod Telenor Copenhagen Marathon. Så glæd dig til, at Anders Rømer laver en række unikke løbeprogrammer, som du kan downloade her på siden. Her kommer du også løbende til at kunne finde en masse gode træningstips.


på vej mod...

Vi skyder løbeprojektet i gang i København lørdag den 12. januar, hvor vi afholder vores første af flere løbeevents. For her lyder startskuddet med et social run-arrangement, der starter i SPORTMASTER på Østerbro i København.

I perioden op mod Telenor Copenhagen Marathon kommer vi rundt i de 4 største byer i Danmark for at sætte gang i maratonbenene med social runs.

 

du får
hele pakken

startnummer

Vil du løbe med i år? Så er det bare med at få købt dit startnummer, inden det er for sent! Klik her for at købe dit startnummer til årets Telenor Copenhagen Marathon.

køb her

 

t-shirt

I forbindelse med vores samarbejde med Telenor Copenhagen Marathon kan du købe en lækker marathon t-shirt og vise, at du skal deltage i Telenor Copenhagen Marathon nummer 40.

KOMMER SNART

 

social runs

Som opvarmning til den store dag, holder vi social runs i landets fire største byer. Her klæder vi dig på til den lange tur. Der er social runs i København, Aarhus, Odense og Aalborg, hvor vi løber ture på 5 og 10 kilometer.

tilmeld dig her

 

løbeprogram

Anders Rømer kommer løbende med stærke løbeprogrammer, som hjælper dig med at blive klar til at lægge de 42,195 kilometer bag dig.

Hent dit løbeprogram her:
 

10 km

Halvmaraton

Maraton

 


 

4 byer - 4 løb

Som en fed forberedelse til Telenor Copenhagen Marathon afholder SPORTMASTER social runs i landets 4 største byer. Du kan løbe 5 eller 10 kilometer, når vi samles til nogle fede løbedage i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Her kan du læse dagsprogrammet for arrangementerne:

Start kl. 9.00: Aktiviteter: Vi står klar med løbespecialister, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løbesko og det løbegear, der gør din løbetur helt optimal.
Løbetest: Test dig selv ved at dyste mod verdens hurtigste maratonløber (løbebånd). På dagen får du -30% på alt løbetøj og løbesko.* Der er i øvrigt lækre goodiebags til de 50 første deltagere.
Kl. 9.45: Velkomst/Oplæg til afgang ved Anders Rømer og introduktion til dagens gæst
Kl. 10.00: Inddeling af løbere med det lokale løbefællesskab efter pace, der løbes i grupper og i forskelligt tempo. Herefter løbes en lokal rute udarbejdet af Sparta, Odense Running Crew, Mikkeller Running Club Aarhus og Aarun i de forskellige byer.
Kl. 10.05: Afgang fra butik. Vi sørger naturligvis for, at dine ting bliver kørt fra butikken til mødestedet efter social run. Efter løbeturen byder det lokale løbefællesskab på en øl på deres lokale mødested.

*Gælder ikke elektronik, gavekort, i forvejen nedsatte og udvalgte varer.