Søg i mere end 12.000 varer ...

Drømmer du om at løbe et maraton? Eller er du garvet, og har du lyst til endnu engang at tilbagelægge de 42,195 kilometer? Så er det i 2019, du skal gøre det! For anledningen er perfekt, når Telenor Copenhagen Marathon fejrer intet mindre end 40 år på bagen.

I anledning af 40-årsjubilæet forvandles vores løbeformat, Rømers Corner, til en løbeskole med det formål at klæde dig godt og grundigt på - på vejen mod Telenor Copenhagen Marathon. Så glæd dig til, at Anders Rømer laver en række unikke løbeprogrammer, som du kan downloade her på siden. Her kommer du også løbende til at kunne finde en masse gode træningstips.


på vej mod...

Vi skyder løbeprojektet i gang i København lørdag den 12. januar, hvor vi afholder vores første af flere løbeevents. For her lyder startskuddet med et social run-arrangement, der starter i SPORTMASTER på Østerbro i København.

I perioden op mod Telenor Copenhagen Marathon kommer vi rundt i de 4 største byer i Danmark for at sætte gang i maratonbenene med social runs.

 

du får
hele pakken

startnummer

Vil du løbe med i år? Så er det bare med at få købt dit startnummer, inden det er for sent! Klik her for at købe dit startnummer til årets Telenor Copenhagen Marathon.

køb her

 

t-shirt

I forbindelse med vores samarbejde med Telenor Copenhagen Marathon kan du købe en lækker marathon t-shirt og vise, at du skal deltage i Telenor Copenhagen Marathon nummer 40.

SHOP HER

 

social runs

Som opvarmning til den store dag, holder vi social runs i landets fire største byer. Her klæder vi dig på til den lange tur. Der er social runs i København, Aarhus, Odense og Aalborg, hvor vi løber ture på 5 og 10 kilometer.

tilmeld dig her

 

løbeprogram

Anders Rømer kommer løbende med stærke løbeprogrammer, som hjælper dig med at blive klar til at lægge de 42,195 kilometer bag dig.

Hent dit løbeprogram her:
 

10 km

Halvmaraton

Maraton

 


 

4 byer - 4 løb

Som en fed forberedelse til Telenor Copenhagen Marathon afholder SPORTMASTER social runs i landets 4 største byer. Du kan løbe 5 eller 10 kilometer, når vi samles til nogle fede løbedage i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Her kan du læse dagsprogrammet for arrangementerne:

Start kl. 9.00: Aktiviteter: Vi står klar med løbespecialister, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løbesko og det løbegear, der gør din løbetur helt optimal.
Løbetest: Test dig selv ved at dyste mod verdens hurtigste maratonløber (løbebånd). På dagen får du -30% på alt løbetøj og løbesko.* Der er i øvrigt lækre goodiebags til de 50 første deltagere.
Kl. 9.45: Velkomst/Oplæg til afgang ved Anders Rømer og introduktion til dagens gæst
Kl. 10.00: Inddeling af løbere med det lokale løbefællesskab efter pace, der løbes i grupper og i forskelligt tempo. Herefter løbes en lokal rute udarbejdet af Sparta, Odense Running Crew, Mikkeller Running Club Aarhus og Aarun i de forskellige byer.
Kl. 10.05: Afgang fra butik. Vi sørger naturligvis for, at dine ting bliver kørt fra butikken til mødestedet efter social run. Efter løbeturen byder det lokale løbefællesskab på en øl på deres lokale mødested.

*Gælder ikke elektronik, gavekort, i forvejen nedsatte og udvalgte varer.

 

social run recaps


 

Social run

odense

Så løb det tredje SPORTMASTER Event og Social run af stablen – denne gang i Odense. Vi havde en fantastisk start på lørdagen sammen med Sparta, Telenor Copenhagen Marathon & Odense Running Crew. Det blev til shopping og en dejlig løbetur gennem Odense, med både hagl og solskin.
Du kan stadig nå at løbe med, når vi kommer til Aalborg lørdag d. 13. april.
Klik her for at tilmelde dig!

 

Social run

århus

Lørdag d. 16 februar morgen mødtes friske løbere i Aarhus til SPORTMASTER event & social run i samarbejde med Telenor Copenhagen Marathon og løbefællesskabet Mikeller Running Club Aarhus. Det blev til en morgen med shopping af løbegear og en skøn løbetur rundt i Aarhus. Derudover bød dagen på shopping af løbegear med gode rabatter og en snak med løber og medstifter af Nbro Running Anders Rømer & ekstremløber Kristina Schou Madsen!
Lørdag d. 9/3 går turen til Odense.

 

Social run

københavn

Lørdag d. 12. januar lød startskuddet til vores første Social Run sammen med Sparta & Telenor Copenhagen Marathon. Morgenfriske løbere begyndte lørdagen i SPORTMASTER Parken, efterfulgt af en løbetur på 5 og 10 km i Fælledparken. Anders Rømer bød velkommen og løb naturligvis med på ruten, der blev den første af i alt 4 social runs som en del af optakten mod Copenhagen Marathon, der finder sted d. 19. maj, 2019.
Næste Social Run finder sted fra SPORTMASTER, Århus d. 16. februar.

 


 

rømers 
træningstips


 

Rømers træningstips

#4 | fartleg

Træningsformen ’fartleg’ minder om intervaltræning, men på en lidt mere afslappet måde. Fartleg går i al sin enkelthed ud på, at du skifter tempo fra afslappet til ret hurtig. Du finder under løbeturen en række forskellige fixpunkter. Det kan være nærmeste vejskilt eller træ. Undgå at kigge på dit løbeur undervejs. God fornøjelse!
Følg med her på siden, hvor du løbende får gode trænings tips fra Anders Rømer.

 

Rømers træningstips

#3 | Progressiv løbetur

Hvis du gerne vil være en hurtigere løber, så kan progressivt løb være et super godt værktøj til din træning. Det går i alt sin enkelthed ud på at øge farten flere forskellige gange under din løbetur, hvilket hjælper dig til at klare løbeturene hurtigere end hidtil.
Følg med her på siden, hvor du løbende får gode trænings tips fra Anders Rømer.

 

Rømers træningstips

#2 | intervaller

Intervaltræning er en fantastisk måde at booste din løbeform på. Det forbedrer din kondition, øger din forbrænding og gør dig på mange områder til en bedre og hurtigere løber. Her får du tips fra Anders Rømer til, hvordan du kan bygge et intervalpas op.
Følg med her på siden, hvor du løbende får gode trænings tips fra Anders Rømer.

 

Rømers træningstips

#1 | Bakketræning

Om du træner til Copenhagen Marathon eller bare er vild med at løbe, så kan bakketræning være en rigtig god variation i din træning. Derudover gør bakketræning dig både hurtig og udholdende og på sigt bliver din muskulatur mere robust, hvilket kan komme dig til gode, når du skal ud på de lange løbeture eller måske endda gennemføre
Copenhagen Marathon d. 19. maj.
Følg med her på siden, hvor du løbende får gode trænings tips fra Anders Rømer.

 


 

TID TIL NYE LØBESKO?

Vidste du, at du som medlem af Klub SPORTMASTER har 30 dages tilfredshedsgaranti, når du køber løbesko? Det betyder, at du kan teste dine nye løbesko og sikre dig, at de lever op til dine forventninger. Er du ikke tilfreds, kan du inden for de 30 dage bytte dem til en anden model. Klik her for at se vores store udvalg af løbesko!


 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: