Gå til forside

bedre end nogensinde

”If it ain’t broke, don’t fix it” kunne være devisen bag Nikes nye Metcon 4, men det er langt fra hele sandheden. For selvom de har beholdt flere elementer fra forgængeren, Metcon 3, kommer Metcon 4 også med en række forbedringer, som efter vores mening gør skoen bedre end nogensinde.

Invalid widget

forstærket overdel

Den største ændring i forhold til Metcon 3, findes i overdelen, som er gjort meget mere slidstærk. Ved hjælp af ny teknologi har Nike skabt et tekstureret print, som er placeret på skoens overdel og gør den ekstra slidstærk – en kærkommen ændring da Cross Training sko ofte bliver slidt igennem.

ekstra snørehul

Metcon 4 har fået et snørehul mere end forgængeren, så du bedre kan tilpasse skoen til din fod. Under snørebåndene er pløsen gjort lidt tykkere, mens hælkappen er blevet lidt mindre. Dog uden at det ændrer på pasform eller komfort.

Invalid widget

Træn som en pro

 

 

isaiah thomas

Basketball

 

Point guard for Cleveland Cavaliers i NBA, Nike-atlet og dobbelt All-Star. 


Uagtet primær sportsgren er det rigtige udstyr nødvendigt når du bruger tid i styrkerummet. Ligemeget om du er basketspiller, fodboldspiller eller atletikudøver. Nike Metcon 4 er den bedste af sin slags til dato – og lavet til alle typer sportsudøvere.

 

 

 

chloe kim

Snowboard

 

Amerikansk elitesnowboarder med koreanske aner. Født i år 2000 og indehaver af den højeste snowboardscore i “Youth Olympics” nogensinde – og deltager for første gang ved de forestående “rigtige" lege i Pyeongchang,Sydkorea i 2018. 

 

Chloe Kim er en af de kvindelige frontfigurer for Nike Metcon 4. Produceret til brug for alle typer af sportsudøvere – ung som gammel, nybegynder som eliteudøver.

Invalid widget

complete
the look

Invalid widget

mere fra nike

Nike
sportswear

Nike
nrj 'Puro fenomeno'

NIKE
løb

find os på sociale medier

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: