IKONER MØDES
I "BYERNES BY"

 

Byen hvor de største mødes for at få verdenens opmærksomhed. En by med en fodboldklub på vej til at tage det sidste skridt mod den absolutte elite.

Et af de mest hypede collabs i fodboldverdenen har set dagens lys. Paris SG x Jordan-kollektionen indeholder klubbens to nye 3. trøjer og en træningskollektion udover det sædvanlige. Udforsk kollektionen nedenfor!

SHOP KOLLEKTIONEN

Invalid widget

Fokus på at være de bedste...

Bag Jordan-brandet findes en af de største sportspersonligheder nogensinde; Michael Jordan. En person med et fokuseret mindset om at være den absolut bedste. Samme mindset som Paris SG har om at være de største i europæisk fodbold. Med Paris SG x Jordan-kollektionen har Nike skabt en af de mest hypede collabs fodboldverdenen nogensinde har set.

En af de mest hypede fodboldtrøjekollektioner nogensinde…

 

Den uhyggeligt eftertragtede kollektion indeholder bl.a. Vapor-trøjer, de ”almindelige” trøjer til både børn og voksne, samt diverse træningsartikler som for første gang nogensinde kombinerer fodbold og basket i en tøjkollektion.

Kollektionen vil blive set on-pitch når Kylian Mbappé, Neymar Jr. og alle de andre PSG-stjerner spiller deres første kamp i Champions League d. 18. september.

Invalid widget

SE MERE PSG

Invalid widget

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

Kundeservice

FAQ
 

89 87 36 36

kundeservice@sportmaster.dk

Mandag - Fredag10 - 16
Lørdag - Søndag10 - 14

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Instagram

VILD MED FODBOLD

Sportmaster Instagram
Image alt

e-mærket

Image alt

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt