Gå til forside

Hvornår har du sidst investeret 5 uger i dit eget liv?

 

The 5 Week Challenge er både sjov og udfordrende for dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv. Undervejs har du adgang til sundhedseksperter der svarer på dine spørgsmål om kost, motion, motivation og selve kampagnen.

 

Vi starter 13. januar 2020

 

Tilmeld dig her

 

Læs mere

Hvad er
5 Week Challenge


Med The 5 Week Challenge får du mulighed for at blive den bedst tænkelige udgave af dig selv. Alle deltagere gennemfører indledningsvis et digitalt sundhedstjek og får et personligt pointmål. Dette sikrer at alle kan deltage og konkurrere på lige vilkår. Fra kampagnestart og hele vejen til slut tæller vi point. Det gælder om at forsøge at nå sit pointmål dagligt, men der er selvfølgelig plads til både gode og dårlige dage. Vores løfte til dig er, at hvis du kan gennemføre The 5 Week Challenge med rapportering dagligt og gennemsnitligt nå dine 100%, så kan du ikke undgå at blive en sundere, stærkere og mere energifyldt udgave af dig selv.


På daglig basis registrerer du dine sundhedspoint i vores skræddersyede app. Du får positive point for sunde vaner og minuspoint for usunde vaner.

 

Tilmeld dig her

 

Læs mere

Danmarks sundeste fællesskab

Partner fokus

Kurhotel Skodsborg
- det bedste i livet


Mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund troner Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger og vidner om en storslået historie. Træd indenfor, og du bliver mødt af et moderne, internationalt spahotel med alle muligheder for at sætte tiden lidt i stå og nyde det bedste i livet – uanset om du er der i et par timer eller bor der i længere tid.

 

Læs mere her

Leder du efter en god

Træningsmakker?


Hos SPORTMASTER finder du et bredt udvalg af trænings - løbe- og multiure fra Garmin.

Garmin

Forerunner 645 Music


Forerunner kan måle avanceret løbedynamikker såsom, skridtlængde, vertikal ratio og meget mere. Forerunner besidder også de sædvanlige kvaliteter som hjertemåler, som kan bruges til at optimere din træning.
 

3.800,-  2.299,-
 

Læs mere om Forerunner 645
Se hele udvalget

"Jeg glæder mig til at være med til at inspirere og motivere dig til endnu sundere vaner i 2020."

Michelle Vesterby
Proff. triatlet

#denvinderjeg

Hvad koster det at deltage?

En billet til The 5 Week Challenge koster 99,- Prisen dækker deltagelse for 1 person inkl. digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen, samt 5 uger med adgang til daglig rapportering, ekspertpanel, udfordringer, diplom for gennemførsel samt muligheden for at vinde nogle af de mange præmier fra vores kommercielle partnere. Du kan købe din billet i Sportmaster eller på dette website.

 

Tilmeld dig her

 

Læs mere

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo