Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på 43 28 72 27
Tilfredshedsgaranti
test dine sportssko i 30 dage

Pris

ranges from 150 to 1550

kr. —
kr.

Størrelse

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Populære i denne kategori

DEN UUNDVÆRLIGE SNEAKER

Sneakers er en af hverdagens uundværlige accessories. Sneakers er uhyre populære og praktiske, fordi de matcher stort set alt tøj fra garderoben hele året rundt. Uanset hvilken slags sneaker du er på jagt efter, er der en meget stor chance for, at du kan finde den hos os. Vi har nemlig masser af lækre og komfortable sneakers til mændkvinder og børn i masser af forskellige former, farver og materialer i prisniveauer, hvor alle kan være med.

Hos SPORTMASTER finder du et kæmpe udvalg af sneakers til alle anledninger og behov. Her finder du den rette sneaker til arbejdet, skolen, ferien og en lang stribe hverdagsbegivenheder - heriblandt sport. I vores webshop finder du alle de store og populære sneaker brands fra adidas, Nike, VansConverse, Asics og New Balance.

MODERIGTIGE SNEAKERS

Blandt vores omfangsrige udvalg af sneakers kan du finde skoen til din unikke stil. Vi gør nemlig en dyd ud af at have et opdateret sortiment med moderigtige og trendy lifestyle sneakers. Er du eksempelvis på udkig efter moderne Nike sneakers har vi i vores webshop flere forskellige typer af Nikes legendariske og trendsettende Air Max-model, og herunder flere varianter af Air Max 90, Air Max 1, Air Max Thea og andre Air Max-typer.

Vi har også et stort udvalg af forskellige Nike Free sneakers. Du finder blandt andet Nike Free RN 2017-modellen i et hav af forskellige udgaver - med og uden flyknit-overdel - til mænd, kvinder og børn. Du kan derudover også shoppe løs blandt forskellige typer Nike Downshifter, Nike Roshe, Nike Tanjun og Nike Kaishi på vores side. 

Er du på jagt efter Boost-sneakers fra adidas kan du finde adskillige varianter af de stilskabende modeller; adidas Ultra Boost, adidas Pure Boost, adidas Supernova og adidas Supernova ST. Du kan også finde andre populære adidas-sneakers på vores side - heriblandt flere forskellige typer af adidas Cloudfoam sneakers og adidas ZX sneakers

I vores webshop finder du også tidsløse sneakers som Vans Old Skool og Converse All Star, ligesom at du kan shoppe de populære Asics-modeller, GEL-Kayano Trainer og GEL-Lyte, samt New Balance Fresh Foam Cruz.

SNEAKERS TIL BØRN

Det store udvalg af sneakers på SPORTMASTER.dk henvender sig til alle i familien. Derfor kan du også købe sneakers til store og små børn. Til de små fødder finder du blandt andet modeller som Nike Revolution, Hummel Crosslite og Hummel Stadil på vores side. Derudover finder du i vores webshop forskellige specialkonstruerede børnemodeller af populære sneaker brands som Nike Downshifter, Nike Free og adidas Cloudfoam.

SNEAKERS TIL MEDLEMSPRIS

Er du medlem af Klub SPORTMASTER, er der altid penge at spare på sneakers. Vi har således altid lækre sneakers til specielle medlemspriser. Det er gratis og nemt at blive medlem af Klub SPORTMASTER, hvor et medlemsskab er lig med et utal af fede fordele.

EN DEL AF POPULÆRKULTUREN

Sneakeren er i dag en paraplybetegnelse for et hav af forskellige skotyper, som man bruger i hverdagen. Mange af disse stammer oprindeligt fra sportsverdenen, hvor sneaker-betegnelsen i mange år eksempelvis har dækket over kondisko, tennissko, trainers og joggers.

Sneakeren har også haft en vigtig plads i musikhistorien, hvor mærker som Vans og Converse i mange år har været en fast bestanddel af rockmusik-kulturen. I dag er sneakeren nærmest synonym med Rap og Hip Hop, hvor man ofte ser musikere i sneakers fra eksempelvis Nike, adidas og Vans.