Søg i over 12.000 produkter..

Start
Select-Ultimate Håndbold-Blå/Orange/Hvid-1316738
Udsalg

Select Ultimate HåndboldFarve: (Blå/Orange/Hvid)

Style nummer: 1316738

Håndbold

600,-

180,-

Denne vare kan i øjeblikket kun bestilles separat fra en butik, da den er udsolgt på webshop lager.

Select-Ultimate Håndbold-Blå/Orange/Hvid-1316738

Select Ultimate Håndbold

600,-

180,-

Select Ultimate Håndbold

ULTIMATE byder på masser af rendyrket spilleglæde. Bolden er produceret i et ekstremt slidstærkt syntetlædermateriale, og inden i sikrer det såkaldte Shark Skin Foam, at bolden ligger så godt i hånden, at det virker helt overskudsagtigt.
Også i spil er ULTIMATE pålideligheden selv. ”Zero-Wing”-blæren sørger for, at bolden svæver snorlige gennem luften, og vigtigst af alt har den et fuldstændig kontrolleret opspring. Udover disse klassiske SELECT-dyder er der samtidig noget let og livligt over den.
På overfladen kombineres det velkendte og stilsikre design med noget friskt og farvestrålende - og udviser på én og samme tid elegance, dynamik og troværdighed. Bolden er naturligvis håndsyet og finishen perfekt. ULTIMATE er ganske enkelt født med spilleegenskaber, der placerer den i en klasse helt for sig selv. Det er derfor naturligt, at en række storhold i håndboldverdenen har valgt den som officiel kampbold. Blandt de største er Mikkel Hansen og co. fra franske PSG.

Materiale: HPU 1800 - blødt og ekstremt slidstærkt syntetlæder
Anvendelse: Kampe på absolut højeste niveau
Fremstiling: Håndsyet
Godkendelse: IHF-godkendt (str. 2 og 3)
Garanti: 3 år

Select

Select

Med danske Select er du altid sikker på, at du spiller fodbold eller håndbold med en fremragende bold. Det ikoniske boldbrand har altid haft en innovativ vinkel, når de har skabt bolde, og det har gjort dem kendte i hele sportsverdenen. Der bliver spillet fodbold og håndbold i hele verden med Selects 32-felters princip. Select laver også en masse andet sportsudstyr som fx målmandshandsker og støttebind.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: