Gå til forside

Pegasus 37 – Ny version af den flyvende løbesko

Nikes verdenskendte løbesko er tilbage i en ny version. For Nike Air Zoom Pegasus 37 er klar til at puste nyt liv til dit løb og dine fødder. Løbeskoens hurtige look er klar til at inspirere dig til at løbe de mange kilometer lidt hurtigere, og overdelen har god stretch. Mesh-detaljerne gør skoen dejligt åndbar og ventilerende. Pegasus har været en af løbernes foretrukne sko i mange år, og den nye version kommer på ingen måde til at ændre på den status. Den nye version gør dig klar til et højt tempo, når du skal ud på hverdagens løbeture. Et labert look, genial støddæmpning og perfekt pasform gør denne ikoniske og lette træningssko til en stjerne.

Støddæmpning i top

 

Nike React-skum i mellemsålen giver den fantastiske affjedring, der er med til at gøre dig flyvende. Støddæmpningen er let, blød, responsiv og slidstærk, og mellemsålen er skabt med mere skum end tidligere – uden at det fylder for meget. Pegasus 37’erens Air Zoom-enhed er dobbelt så stor som tidligere versioners, og det betyder i store træk, at affjedringen kommer tættere på din fod, og hvert skridt kommer til at give bedre respons til støddæmpningen og dit løb. Hverdagens løbeture bliver skønne oplevelser gang på gang.

Suveræn pasform

 

Løbeskoens pasform er som altid i top. Den sidder så suverænt på din fod, at sekundet løbeturen er færdig, glæder du dig allerede til den næste. 37’eren har et mellemfodsbånd, der tilpasser sig din fods størrelse, sikrer komforten og holder din fod sikker ved hvert eneste skridt. Den innovative pasform, som den nye version byder på, sætter endnu en tyk streg under det faktum, at Pegasus er en af de helt store løbestjerner, når hverdagens løbeture skal gå op i en højere enhed.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo