Gå til forside

 

Nike Metcon 5

Nyhed: Nike er tilbage med en opdatering af den elskede træningssko Metcon. Metcon 5 er Nikes nyeste og hidtil mest tunede Metcon. Skoen har alle de værdsatte egenskaber fra Metcon 4, men i en opdateret udgave. Det betyder specifik stabilitet til tung vægtløftning, greb for hastighed og slidstyrke der, hvor du har brug for det. Den inkluderer tilmed et Hyperlift-indlæg, der er kompatibelt med alle tidligere Metcon-versioner. Det er en fitnesssko der er designet til at give kraft og fart ved højintensiv træning.

Forbedret greb og alsidig stødabsobering

Retningsgreb på ydersålen slutter op om skoens side for greb under rebklatring og hastighed, når du glider ned. Herudover er skummet under hælen mere fast, hvilket giver en sikker fornemmelse, og i forfoden er den blødere for stødabsobering under high-impact-bevægelser.

Strategisk stabilitet og zoneopdelt slidstyrke

Skoen har en lav, flad og bred hæl med et udtageligt Hyperlift-indlæg, der giver forskydning for forbedret stabilitet under squats, vægbolde og thrusters. Midtsålen er udstyret med en Hyperlife detalje, som yder ekstra støtte ved eksempelvis squats og gør denne sko ideel til ropeclimbing. Metcon er en sko, der tilføjer letvægtsslidstyrke der, hvor det er nødvendigt.

Styrk din træning

Prøv Nikes hidtil mest stabile og slidstærke Metcon, og brug skoen som et hemmeligt våben til vægtløftning og high-impact træning!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo