Gå til forside

Fenix 6 – Ny version af Garmins fantastiske multisportsur

Garmins serie af Fenix-ure er creme de la creme, når snakken falder på geniale sportsure. Og det nye Fenix 6 er selvfølgelig ikke nogen undtagelse – for det er spækket med en række skønne forbedringer. For Garmins topmodel er tilbage i en ny version, og multisportsuret er klar til at være din træningsmakker døgnet rundt. Der er naturligvis suveræn GPS og håndledsbaseret pulsmåling, så du let kan holde styr på sådan cirka alt. Er du klar til at springe ud i en verden af muligheder?

En række funktioner og super kvalitet

Fenix 6-urene har en række avancerede funktioner, som gør dem til de oplagte multisportsure og outdoor-ure. For de kan nærmest alt og er bygget af kvalitetsmaterialer, som kan holde til lidt af hvert. De er bygget til enhver udfordring og til den aktive livsstil. Den forbedrede håndledsbaserede pulsmåling med Pulse Ox-sensorer måler nu også, hvor godt din krop absorberer ilt. Og mens træning og outdoor-eventyr bliver så meget sjovere, er der også en række egenskaber til hverdagen. Der er fx kontaktløs betaling med Garmin Pay og smart-notifikationer, mens Fenix 6 også har Garmin Music med Spotify og Deezer forudinstalleret, og der er plads til flere tusinde sange – perfekt til både træning og hverdag.

Suveræn træningsmakker

Et banebrydende design og en skøn ydeevne er klar til at gøre din træning og hverdag noget nemmere. Din aktive livsstil bliver blandt andet hjulpet på vej af de mange indbyggede aktivitetsprofiler til fx løb, trailløb, cykling, svømning, vandring, golf, roning, skiløb og mere til. Du kan også holde styr på dine præstationsdata ved at se avancerede træningsmålinger, der indeholder løbedynamik, varme- og højdejusteret VO2-max, restitutionsanbefalinger og meget mere. Som i tidligere versioner kan du selvfølgelig også være forbundet med Garmin Connect-appen, der er Garmins store træningsunivers til dine træningsdata.

Viser vejen til succes

Med multi-GNSS-sattelitreference og outdoor-sensorer bliver det som en leg at finde vej. Og det er lige meget, om du er ude på en løbetur i byens midte eller på det vilde outdoor-eventyr – du skal nok nå målet og komme hjem igen. Fenix 6 giver dig adgang til en lang række globale navigationssatellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for at spore i mere krævende omgivelser, hvor GPS ikke er nok. Du kan bruge forudindlæste Topo-kort til outdoor-turen, mens uret også kan vise dig, hvilke løberuter, der er populære blandt andre løbere. Fenix 6 har endda pistenavne og sværhedsgrader til mere end 2.000 skisportssteder i hele verden. CourseView giver dig kort over mere end 41.000 golfbaner. Der bliver simpelthen sørget for, at der er styr på sagerne, når du bevæger dig ud i verden.

Forbedret batteri

De nye Fenix 6’ere har fået en markant forbedret batterilevetid i forhold til forgængerne, og der er samtidig kommet en ny og forbedret strømstyringsfunktion, så du i højere grad har kontrol over, hvornår og hvordan uret skal bruge sine kræfter. Fenix 6 og 6X har større display end tidligere versioner af Fenix, mens det nye ur også har hele 32 GB hukommelse – det er dobbelt så meget som i Fenix 5.

Hvilket Fenix 6 passer til dig?

Hos SPORTMASTER kan du selvfølgelig købe forskellige udgaver af Garmins Fenix 6. For de kommer i forskellige størrelser, farver og nogle udgaver kan lige lidt mere end andre. Her kan du kort læse om de forskellige modeller af Fenix 6:

Fenix 6

Fenix 6 måler 47 mm i diameter. Det er standardudgaven.

Fenix 6S

Fenix 6S er mindst og måler 42 mm i diameter (har også mindst skærm og mindst batterilevetid).

Fenix 6X

Fenix 6X er størst og måler 51 mm i diameter (har størst skærm og størst batterilevetid. Pro Solar-versionen kan endda forlænge batterilevetiden ved at opsamle solenergi).

specifikationer


+ Fenix 6 kombinerer de bedste funktioner fra Garmins trænings- og outdoor-ure

+ Større display end tidligere versioner samt nyt brugerinterface

+ Håndledsbaseret pulsmåling og Pulse Ox2-sensorer giver super indsigt i dine træningsaktiviteter

+ Mål træningspræstationer på fremragende vis – perfekt til løb, cykling og meget andet

+ Lækker navigation med multi-GNSS-satellitreference og outdoor-sensorer

+ Forlæng batterilevetiden med strømstyringsfunktionen

+ VO2max er højde- og varmejusteret

+ Topografisk kort samt kort til over 2.000 skisportssteder

+ Par uret med din kompatible smartphone for at få beskeder, alarmer og notifikationer på håndleddet

+ Med Garmin Pay kan du bruge dit ur som en virtuel pung med kontaktløs betaling

+ Forudinstalleret Spotify – lav playlister og lad musikken motivere dig

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo