Gå til forside

Asics – Feel The Difference

Vi har alle vores forskellige grunde til at løbe. Nogle løber for at finde et frirum i den travle hverdag. Andre løber for at tabe sig, mens nogen har et behov for at holde konditionen ved lige. Og så er der selvfølgelig alle os, der løber, fordi vi elsker byens lækre og nogle gange larmende løberuter, mens nogen elsker de skønne løbestier ude i naturen. Afgørende for vores løbetur er dog, at vi har det rette løbegear på, og her er det ikke ligegyldigt, hvilken løbesko vi løber i, for vi har alle vores særlige behov. Faktisk løber hele 81% i en forkerte løbesko, og dette er et problem, da en forkert løbesko kan medføre skader. Asics har en løbesko til alle slags løbere, og du kan mærke forskellen, når du trækker de forskellige løbesko på fødderne. Læs videre for at finde ud af, hvad Asics forskellige løbesko kan gøre for dig, og hvordan de hjælper 4 løbere med forskellige behov, til at gøre løbeturene lidt sjovere.

Carina startede med at løbe, fordi hun ville tabe sig lidt, komme i bedre form og få en sundere livsstil. Nu har hun fundet motivationen og holder det ved lige – hun kan næsten ikke lade være med at komme ud på ruterne! Hun trækker Cumulus 22 fra Asics på fødderne, og det gør hun bl.a. fordi hun har en neutral løbestil, og lige netop Cumulus 22 er ideel for løbere med en neutral løbestil, som ønsker god komfort, fleksibilitet og god fjedring i mellemsålen.

 

Herudover er det vigtigt for hende med god komfort og hurtig fodafvikling, da hun både træner intervalløb og lange ture. GEL-Cumulus 22 er en super løbesko til både korte og længere ture, og med sin gode støddæmpning i mellemsålen og den suveræne fleksibilitet i ydersålen, får du et hurtigere afsæt, som konstant driver dig godt fremad. Mesh-overdelen er åndbar, let og sømløs, hvortil komforten er sikret. Løbeskoen har også fået påsat AHAR-gummi strategiske steder på skoen, og derfor får du en slidstærk løbesko, som kan holde til en del kilometer.

GEL-Nimbus 22 passer godt til Martin og hans behov. Han fortæller, at han efter mange år i fodboldstøvler har brug for en løbesko med så meget stødabsorbering og support som muligt, og det giver Nimbus 22 ham. Løbeskoen anvender nemlig både FlyteFoam Propel og FlyteFoam Lyte teknologierne, som sikrer suveræn stødabsorbering. Den skønne sko er også en stor hjælp, når han skal have energi og overskud, som han får af løbeturene. Det har han brug for i en hverdag med lange arbejdsdage, for den energi, han får ud af løbeturen, kan han bruge på at være sammen med ungerne derhjemme.

 

Nimbus 22 spækket med komfort, hvilket understreges med den sømløse overdel, som giver god åndbarhed, stabilitet og mest af alt komfort. Du får lidt fornemmelsen af, at du løber på en blød og komfortabel sky, når du løber i Nimbus 22 – Nimbus betyder da også sky på latin. Egentlig er Nimbus 22 en neutral løbesko, som sikrer super stødabsorbering på hele løbeturen, men den kan også anvendes af dig, som tendens til at hælde en smule indad på foden dvs. pronation. Dette skyldes at Nimbus 22 anvender nogle teknologier, som sikrer stabilitet, hvilket er essentielt, hvis foden hælder indad. Nimbus 22 kan både bruges af nybegyndere såvel som eliteløbere, og holder du især af de lange distancer (+10 km), er Nimbus 22 et godt match, for det er en let løbesko, som reducerer stød og skåner kroppen.

 

Steffen bruger løbeturene til at få det mentale frirum, som han har brug for i sin ellers travle hverdag, hvor fokus på karrieren ellers fylder meget. Tidligere løb han konkurrencer og havde fokus på farten, men nu er det vigtigere for ham at sikre komforten og supporten, når han skal løbe de ture, han holder så meget af. Asics GT-2000 8 er løbeskoen, der giver ham det, han har brug for, den giver nemlig maksimal support og beskyttelse.

 

DuoMax-teknologien giver støtte og forhindrer foden i at rulle for meget indad, hvilket er tilfældet for løbere med overpronation. Hvis din fod har en tendens til at dreje indad, så er det vigtigt med en pronationssko ligesom GT-2000 8, da den minimerer chancen for overbelastningsskader. GEL-puderne i hæl og forfod og Flytefoam-mellemsålen er med til at give dig den perfekte støddæmpning til hvert skridt på de mange kilometer. Skoens sømløse overdel i mesh giver skøn luftcirkulation, der holder dine fødder tørre og komfortable, og med det påsatte AHAR-gummi får du en slidstærk og stabil løbesko, som samtidig har maksimal trækkraft på de hårde overflader.

 

Gine elsker at komme ud på løberuterne og bare være sig selv. Der behøver hun ikke forholde sig til nogen andre, og hun behøver ikke fokusere på distance eller tid. Løbeturene giver hende energi og overskud til hverdagen. Når Gine skal ud på sine løbeture, er det GEL-Kayano 27, hun trækker på fødderne. Det er en af Asics helt store stjerner, for når det kommer til en løbestil med pronation er Kayano en af de mest populære løbesko i verden. Og Gine har netop en tendens til at hælde indad, når hun løber, så Kayano giver lige præcis den støtte, hun har brug for.

 

Med en Kayano løbesko er du sikret stabilitet og støtte i særklasse, og den sikrer et skånsomt og stabilt løb med Dynamic Duomax-teknologien, der forhindrer problemer med overpronation. Flytefoam-mellemsålen giver støddæmpning ved hvert skridt og giver skønt bounce til afsættet. Som noget nyt er Kayano 27 modellen tilført kønsspecifikke egenskaber i materialet, for mænd og kvinders behov er ikke ens, når det kommer til løbesko. Derfor er der i den kvindelige model mere skum i mellemsålen og skoen er udviklet til at give endnu mere stabilitet. Den mandlige model giver mere støtte til fodens afvikling af tråd og afsæt.

 

Asics har en løbesko til enhver løber. De fire stjerner, GEL-Nimbus 22, GEL-Kayano 27, GEL-Cumulus 22 og GT-2000 8, er klar til at sætte gang i fødderne, så du kan komme ud på løberuterne. Løbeturene bliver lige lidt sjovere, når du har et par sko på, som passer til netop dine behov og din løbestil. Er du i tvivl om, hvilken løbesko du har brug for, så kan du i udvalgte SPORTMASTER butikker få foretaget en gratis løbetest. Denne test viser, hvilke behov du har i forhold til en løbesko. Vi hjælper også gerne med at finde den rette løbesko bagefter! Klik på ”Se butik”, for en udvalgt SPORTMASTER butik, på denne side, og tjek hvilke butikker, der tilbyder gratis løbetest.​

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo