Gå til forside
Expand

adidas COLD.RDY – Overvind kulden hver eneste gang

Er du træt af at skulle kæmpe mod kulden, hver gang du vil træne udenfor, når kalenderen rammer de kolde måneder? Fremover bliver spørgsmålet nok rettere, om kulden er klar til dig. For med adidas’ nye COLD.RDY-kollektion bliver det dig og ikke kulden, der styrer showets gang. Der bliver ikke gået på kompromis med adidas’ nye gear. Du bestemmer - og lader elementernes behov for at tryne dig være fortid. Den nye multisportskollektion byder på en masse udstyr, der er skabt med isolering, skøn åndbarhed og vandtætte egenskaber, så du er klar til de udendørsaktiviteter, som årstiden ellers forsøger at få dig til at undgå.

Tag træningen med udenfor uden, selvom det er vinter

I en tid, hvor udendørstræningen peaker, har adidas skabt træningsgear, der gør dig klar til lige præcis de udfordringer, som rammer dig, hvad enten det er forår, sommer, efterår eller vinter. Med COLD.RDY-kollektionen fuldendes det stærke brands mission om at beskytte dig mod årstidernes udfordringer, lige meget hvornår du vil dyrke motion. Og lige præcis det rette udstyr er utrolig vigtigt, når du er oppe imod elementerne. Med det nye tøj bliver kulden, vinden og regnen ikke noget problem. Du kan tage på vandreture, lave dine HIIT-øvelser, løbe et utal af kilometer eller bare gå fra den ene ende af byen til den anden. COLD.RDY er designet til at forsvare dig mod kuldens indtog. De isolerende lag lader dig have kontrollen over, hvor varmt det skal være, så du altid er beskyttet, når den lave temperatur spiller op til dans.

ATLETERNE
Swipe for at se alle atleterne

Kulden får det svært mod dig og adidas

Den nye kollektion byder på stilet udstyr til hele kroppen og til flere sportsgrene. Du finder fx løbesko, vandresko, jakker, løbetrøjer- og bukser, mens du selvfølgelig også finder træningstøj til dine HIIT-øvelser. Du finder også regntøj i COLD.RDY-kollektion, så der er efterhånden ikke mange undskyldninger, når du får lyst til at rykke træningssessionerne udendørs. Meget af tøjet har svedtransporterende egenskaber, mens noget også er skabt med sømløst materiale, så vandet bliver holdt ude og komforten er i top. Det bliver svært for kulden at udfordre dig denne gang, og det er sådan, det skal være. Du tager styringen over din træning – lige præcis når du vil.​

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo