Gå til forside

PULSEBOOST HD

WINTERIZED

adidas Pulse BOOST HD Winterized - Mærk byens puls året rundt

Regnvejr? We don’t care! adidas har gjort Pulse BOOST HD klar til efterår og vinter med den nye Winterized version, som kan klare løbeturene i alt slags vejr - den giver dine fødder ly fra kulde, regn og fugt. Løbeskoen forvandler hele byen til din personlige løbebane, for den er designet til bylivet – skabt til den ene skønne løbetur efter den anden, hvor du både kan få pulsen i vejret og samtidig mærke byens puls. Det nye vidunder har skøn støddæmpning, giver en dejlig fastlåst fornemmelse til foden og sikrer god støtte. Afsted!

Løb i alt slags vejr

Den omfavnende overdel i ballistisk nylon afviser regn og sne, så byen bliver din arena hele året rundt. Du skal ikke bekymre dig om vejrudsigten, du skal simpelthen bare fokusere på dit løb. Overdelen har også Adapt Knit – en teknologi, der justerer støtten efter dine bevægelser. Ydersålen, der er lavet med Continental-gummi, giver super greb, og med en Adaptive Traxion-tilføjelse er grebet endnu bedre end tidligere - for det passer til både våde og tørre overflader.

Vinterklar mellemsål i topklasse

Boost HD-mellemsålen sørger for den magiske returenergi, du kender fra Boost-materialet. Jo mere energi, du selv sender afsted i dit tråd, jo mere energi får du tilbage i dit afsæt. Du får den perfekte støddæmpning. Denne gang er mellemsålen også lavet til endnu bedre at modstå barskt vejr. På skoens pløs finder du en QR-kode. Den kan du scanne med din telefon, hvis du vil have adgang til lækre playlister på Spotify. Så stiger motivationen til det maksimale, når du er på farten. Er du klar på en fantastisk løbetur gennem byens liv? Pulse Boost HD Winterized er i hvert fald, og hvis løbeskoene er klar, så er du da også!