Shop for minimum 1000,- | Spar 200,- ekstra!
Brug koden i din kurv: EKSTRA200 |  
Læs vilkår

KUN I BUTIK
Slide 1 of 2
  • Nike-Utility Løbebukser - Herre-Black-1606684
  • Nike-Utility Løbebukser - Herre-Black-1606684

Nike Utility Løbebukser - HerreFarve: (Black)

Style nummer: 1606684

Løbebukser til mænd

650,-

Denne vare er i øjeblikket udsolgt på sportmaster.dk, men findes i vores butikker

Nike Utility Løbebukser - Herre

NIKE UTILITY LØBEBUKSER MED UNIKKE EGENSKABER

Disse Nike Utility løbebukser til mænd er lig med kvalitet i facon og materiale, som for dig betyder ultimativ komfort før og efter træningen. Den løse pasform på hofterne og et elegant og simpelt design, gør at du kan bruge dem hele dagen, lige meget hvor du skal hen.

MANGE OPBEVARINGSMULIGHEDER
Ligesom dine yndlings jeans, har disse løbebukser fem lommer. Der er ialt tre, to åbne lommer og en med lynlås med fugtbarriere, som holder din telefon fri for sved. To lommer med lynlås for flere opbevaringsmuligheder af nøgler, pung og andre ting.

HELDAGSBRUG
En løs pasform fra hofte til knæ giver dig en følelse af at være mindre blottet end i traditionelle løbetights, så du kan fokusere på dit løb samtidig med, at det gør det nemmere, hvis du skal videre uden at skifte tøj. God plads over hofterne gør dem oplagte med et par baselayer shorts under. Overhalvdelen er fremstillet i Nike Flex-materiale, som strækkes og følger alle dine bevægelser. Lynlås ved manchetterne gør dem nemme at tage af og på.

KOMFORT MED LAV PROFIL
Den opdaterede linning med snoretræk er glattere og tyndere. De giver mere komfort og ophober mindre sved, selv hvis du tager yderligere et lag på indenunder.

PRODUKTDETALJER
- Løsere pasform fra hofte til knæ fjerner behov for ekstra lag efter løb og træning
- Dri-FIT-teknologi holder dig tør og veltilpas
- Reflekselementer øger synligheden i mørke
- Materiale: Krop: 90 % polyester/10 % spandex. Paneler: 85 % polyester/15 % spandex

Nike

Nike

Nike er et af den slags brands, man bare ikke kommer udenom, når man snakker sportstøj og mode. Og hvem kender ikke Swoosh-logoet, der første gang blev brugt i 1971? Brandet er innovativt - både når det kommer til teknologier og look - og deres evne til konstant at forny scenen indenfor sneakers, tøj til løb, fodbold, hverdag og så meget andet har været med til at give dem den status, de har i dag: Ikonisk.