Nike-Pro Hijab-Black/White-1603343

Nike Pro HijabFarve: (Black/White)

Style nummer: 1603343

Hue til kvinder

300,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Nike Pro Hijab

ÅNDBAR OG SIKKER PASFORM

Nike Pro Hijab er fremstillet i et let, åndbart materiale, som transporterer sveden væk og bliver på plads under alle former for træning eller konkurrence. Det tætsiddende design og det lange rygstykke sørger for at holde hijabben på plads, imens mesh-materialet bidrager med en åndbar, figursyet pasform.
Den olympiske vægtløfter Amna Al Haddad fra De Forenede Arabiske Emirater fortalte i 2015 til Nike, at hun kun havde én hijab til sin konkurrencer og derfor var nødt til at vaske den i håndvasken hver aften. Derfor konstruerede Nike en åndbar og hurtigtørrende hijab til enhver konkurrence.

Behagelig dækning
Hijabbens rygstykke er forlænget for at sikre, at det bliver på sin plads, når du bevæger dig. Den bliver også på sin plads, når den bliver båret løst.

Åndbarhed
Hijabben er konstrueret i et let Dri-FIT-polyester-materiale, for at sikre åndbarhed også har små, strategisk placerede huller, forbliver hijabben uigennemsigtig, men med et blødt touch.

Mobilitet
Mesh-materialet er strækbart og kombineret med dets elastiske binding, skaber det en figursyet pasform, der bevæger sig med dit hoved, når du konkurrerer.

PRODUKTDETALJER
- Materiale: 92 % polyester/8 % spandex

Nike

Nike

Nike er et af den slags brands, man bare ikke kommer udenom, når man snakker sportstøj og mode. Og hvem kender ikke Swoosh-logoet, der første gang blev brugt i 1971? Brandet er innovativt - både når det kommer til teknologier og look - og deres evne til konstant at forny scenen indenfor sneakers, tøj til løb, fodbold, hverdag og så meget andet har været med til at give dem den status, de har i dag: Ikonisk.

Kundeservice

FAQ
 

89 87 36 36

kundeservice@sportmaster.dk

Mandag - Fredag10 - 17.30
Lørdag - Søndag10 - 14

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Instagram

VILD MED FODBOLD

Sportmaster Instagram
Image alt

e-mærket

Image alt

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt