Pris

ranges from 200 to 5250

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Populære i denne kategori

Jakker til mænd

Vigtigheden af en god herrejakke

Uafhængigt af, om du er aktiv til hverdag eller i ferien, er det altid vigtigt have en god herrejakke. Gode herrejakker skal som udgangspunkt beskytte mod vind, regn og kulde. Nogle herrejakker skal helst fungere til det hele, så jakken kan bruges til hverdag, uden at man skal bekymre sig om skiftende vejr. Andre har mere specifikke formål til f.eks. skisport, hvor specielle designs kan sikre optimal performance mod den til tider bidende kulde på pisterne. Uanset hvad bør det ikke være en bekymring, hvorvidt man er rustet til hverdagen eller feriens vejrmæssige omstændigheder - og derfor bør enhver mand have en herrejakke, der kan spare en for unødvendige bekymringer.

Jakker til mænd hos SPORTMASTER

På SPORTMASTER.dk har vi et stort udvalg af herrejakker. Udvalget består af jakker til flere årstider og flere forskellige slags brug. Du vil blandt andet finde vinterjakker til hverdagen i de kolde måneder henover den danske vinter, hvor dunjakker og forede jakker er populære og gode løsninger. Du finder også herrejakker til de mere milde perioder i foråret og efteråret - herunder regnjakker til at holde sig tør de regnfulde perioder. Hos SPORTMASTER er vi vilde med sport, og derfor har vi naturligvis et stærkt udvalg af herrejakker til vintersport og outdoor i form af blandt andet skaljakker og rendyrkede skijakker, som fås i flere forskellige prisklasser. SPORTMASTER’s brede udvalg sikres sammen med leverandører såsom Peak Performance, Helly Hansen, Icepeak og Nobis - ligesom vi har vores egen M79-serie af bl.a. herrejakker. Med herrejakker fra Peak Performance får man både stilede og kvalitetsmæssigt rigtigt stærke jakker. De populære herrejakker som Frostdown eller Helium bidrager f.eks. til et stilet look i hverdagen og vil samtidigt beskytte effektivt mod kulden - bl.a. med Peak’s Thermocool-teknologi, som er lavet til at optimere kroppens evner til at temperer perfekt og dermed holder dig varm, når du fryser og køler af, når du har det for varmt. Med Helly Hansen og Icepeak er fokus på det praktiske og effektiv beskyttelse mod naturens kræfter. Helly Hansens herrejakker bliver bl.a. brugt i stor stil af sejlere, skiløbere og til outdoor-aktiviteter, hvor der er store krav om perfekt beskyttelse under de værste betingelser. På samme måde er Icepeak leveringsdygtige af jakker og beklædning til udendørs sportsaktiviteter for dem, der nyder den nordiske natur aktivt på ski eller med ture i bjergene. Takket være Nobis tilbyder vi også et stærkt sortiment af luksuriøse jakker, som har til formål at beskytte mod kulde og regn, alt i mens jakkerne er sofistikerede nok til at blive brugt hvor som helst - i byen såvel som i naturen.

Herrejakker til andre formål

Jakker kan også have endnu mere konkrete formål - f.eks. til løb eller cykelsport, hvor specielle jakker kan sikre optimale præstationer til trænings- og konkurrencesituationer. Hos SPORTMASTER finder du både løbejakker og cykeljakker - ligesom du også finder jakker til alle formål til både kvinder og børn.