Søg i over 12.000 produkter..

Start
Medlemspris
Slide 1 of 6
  • Garmin-Forerunner 945-Black-2135353
  • Garmin-Forerunner 945-Black-2135353
  • Garmin-Forerunner 945-Black-2135353
  • Garmin-Forerunner 945-Black-2135353
  • Garmin-Forerunner 945-Black-2135353
  • Garmin-Forerunner 945-Black-2135353

Garmin Forerunner 945Farve: (Black)

Style nummer: 2135353

Sportsure og pulsure

5.000,-

3.999,-Medlemspris

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945 er designet til de drevne og de dedikerede - eliten. Garmin har lavet dette ur til dig, der jagter forbedring og din næste sejr. I jagten på dette har Garmin sørget for, at du har det rette værktøj til opgaven.

Tag din musik med på farten
Tag din yndlingsmusik med dig på løbeturen. Synkroniser dine omhyggeligt sammensatte playlister fra udvalgte musikstreamingtjenester – eksempelvis Deezer og Spotify. Du kan gemme op til 1.000 sange direkte på dit ur og overføre musik fra dit eget computerbibliotek. Sæt derefter din foretrukne afspilningsliste i kø, så du nemt kan lytte via hovedtelefoner med Bluetooth teknologi.

Maksimer ydeevnen
Forerunner 945 overvåger din præstation og tilbyder endda personlig indsigt, så du kan træne smartere og ikke hårdere. Smartwatch registrerer din VO2-max og justerer værdien baseret på varme og højde. Træningsstatus evaluerer din seneste træningshistorik og præstationsindikatorer, som giver dig besked om, hvorvidt du træner produktivt, topper, eller om du overanstrenger dig. Se, hvordan din træning påvirker udviklingen af udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træningseffekt feedback. Restitutionstid hjælper dig med at maksimere fordelen ved din indsats ved at forudsige, hvornår du vil være klar til den næste svære udfordring. Du kan endda se din samlede træningsbelastning, som måler din træning i de seneste 7 dage og sammenligner den med dit optimale fitnessinterval og din træningshistorik. Og som noget nyt på Forerunner 945, sorterer funktionen træningsbelastningsfokus din seneste træningshistorik i forskellige kategorier baseret på aktivitetsstruktur og intensitet.

En nemmere måde at betale på
Forerunner 945 GPS smartwatch-funktionen Garmin Pay giver dig mulighed for at betale for køb med uret. Brug den alle steder, hvor du kan holde dit kort op mod terminalen for at betale. Nu kan du lade din pung blive hjemme uden at gå glip af en caffe latte efter løbeturen. Bare tryk på skærmen.

GPS på håndleddet
Uanset om du løber rundt i byens gader eller kører på tæt trafikerede stier, kan Forerunner 945 med indbygget kortlægning hjælpe dig med at blive på rette spor. Kort i fuldfarve leveres med kortdata, der er optimeret til hurtig navigation og sporing. Enheden har også Trendline ruteføring ud fra popularitet, som bruger milliarder af kilometer af Garmin Connect data til at hjælpe dig med at finde og følge de bedste stier og veje.

Bevar forbindelsen og sikkerheden
Med Forerunner 945 kan du drage ud på en træningstur uden at miste forbindelsen. Når enheden er parret med din kompatible smartphone, er du i stand til at modtage sms’er og se opdateringer på de sociale medier, læse e-mails og meget mere på dit håndled. Sikkerheds- og sporingsfunktioner gør det nemt at dele din position med udvalgte kontakter, hvis du har brug for hjælp – manuelt eller automatisk med indbygget registrering af hændelser.


Spor din træning
For et letvægtsur at være vil du blive overrasket over, hvor meget Forerunner 945 kan spore. Det har multinetværk-satellitmodtagelse (GPS, GLONASS og Galileo), så det kan spore i mere udfordrende omgivelser end GPS alene. Håndledsbaseret pulsovervågning og en håndledsbaseret Pulse Ox sensor måler dit iltmætningsniveau i blodet til understøttelse af avanceret søvnovervågning og højdeakklimatisering.

Træningsplaner og analyser din løbeform
Uanset om du træner til et maraton eller noget endnu længere, kan du lave dine egne brugerdefinerede træningsprogrammer eller downloade gratis træning, der synkroniseres direkte til dit ur. Forerunner 945 understøtter også Garmin Coach Adaptive Training Plans funktionen. Disse planer indeholder vejledning fra eksperttrænere og gratis træningsplaner, der kan tilpasses dig og dine mål. Så er du sikker på at nå over målstregen. Som en del af din træningsplan kan du endda få hjælp med at forudsige din løbstid. Forerunner 945 har også de værktøjer, du har brug for til at forbedre din løbeform. Uret måler vigtige løbedata som eksempelvis kadence, skridtlængde, tid med jordkontakt og balance, vertikale udsving og vertikalt forhold. Disse målinger er nøglen til at forstå din form, så du kan gøre dit bedste på enhver løbetur og til ethvert løb. Dit Forerunner 945 kan begynde at registrere disse målinger ved tilføjelse af en kompatibel brystrem eller den kompakte Running Dynamics Pod, som kan clipses fast i linningen.

Løb, svømning, cykling og triatlon
Skift nemt mellem forskellige sportsgrene takket være de indbyggede aktivitetsprofiler for løb (indendørs/udendørs), cykling (indendørs/udendørs), svømning (pool/åbent vand), langrendsskiløb, roning, trailløb og meget mere. Forerunner 945 har endda en automatisk multisportsfunktion, der giver dig mulighed for at skifte sport med et enkelt tryk på en knap til kombinationstræning og duatlon-/triatlon-løb.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: