-23%
Slide 1 of 3
  • Garmin-fenix 5X Plus Sapphire---2058969
  • Garmin-fenix 5X Plus Sapphire---2058969
  • Garmin-fenix 5X Plus Sapphire---2058969

Garmin fenix 5X Plus SapphireFarve: (-)

Style nummer: 2058969

Sportsure og pulsure

7.100,-

5.499,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Garmin fenix 5X Plus Sapphire

Garmins topmodel
fenix 5X Plus Sapphire er det ultimative multisport GPS-smartwatch med håndledsbaseret pulsteknologi og TopoActive Europakort i farver med Trendline ruteføring ud fra popularitet, der hjælper dig med at finde og følge de bedste stier.

Uret har håndledsbaseret Pulse Ox akklimatiseringssensor, der gør dig opmærksom på blodets iltmætning – især nyttigt, når du skal tilpasse dig de højere luftlag. Uret er godt egnet til outdoor-eventyr med robust design med ridsefast buet safirglas samt urkrans og bagkasse i rustfrit stål eller diamantlignende carbon (DLC) titanium.

Nyd din yndlingsmusik fra dit ur, der forbindes trådløst med Bluetooth-hovedtelefoner, og efterlad din telefon derhjemme. Du kan gemme op til 500 af dine sange direkte på dit ur. Det er nemt at downloade musik og sætte dine yndlingssange i rækkefølge, så du kan nyde dem når som helst. Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning giver dig mulighed for at foretage nem betaling med dit ur, så du kan efterlade dine kontanter og kort hjemme.

Indbyggede navigationssensorer omfatter tre-akset kompas, gyroskop og trykhøjdemåler samt multisatellitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo), der gør det muligt at spore i mere krævende omgivelser end med GPS alene. Batterilevetid op til 20 dage i smartwatch-tilstand og 13 timer i GPS-tilstand med musik (afhængig af indstillinger).

PRODUKTDETALJER
- Størrelse på urets hus: 51 mm
- Sapphire Edition med ridsefrit safirglas
- Pulse Ox akklimatisering